bu çocukların hali çok kötüye gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
bu çocukların hali çok kötüye gidiyor
arkadaşlar sokakalrda örgüt gibi gziyolar yanlarında kızlar valla korkar olduk bi selam versen ne diyon oglum ddiyolar dövüş çıkarmaya çalışıyolar sahip sanıyolar bigün dayak yerim diye korkuyorum valla serseri anarşist gibiler valla benim arkam yoktur te ktanıdıgım 1kankam başka arkadşım yok bu anarşistleri sınıftageçiriyorlardı ilk okulda allaha şükür sinop fene geldimde kurtuldum dünyanın heryerinde böylemi bu ya kızlarada sarkıyolar kzıalrda bunlardan hoşalanıyor ...........böyle sistemin böyle dünyanında ya asosyal gibi evden çıkamıyorum bilinç altıma yerleştimi ne oldu eyer gbigün okuldan falan altılırsam ve geleceğim yanarsa ciddi söylüyorum ilk bana saranserserileri bıçaklıycam acımadan deli oldum be alcam çakıyı agızna burnuna ...üne allah ne verdiyse bide face book resimlerince mc hüseyin falan gerizekalı müzik derslerinden kaçar sın ne bi singlen var nebi albümün nede bi yazdıgın şarkjı sözün neyine güvenerek kendnii rapçi ilan ediyorsun ....ün oğlu hoh be söyledim rahatladım

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
haklısın beni ayar etmediler sinir ettiler ve evet arkalarından konuşuyorum gelsinler yüzlerinede söylerim ayakyesemne olcak bir anlık acı ölsem ne olcak cezalarını çekerler ezan okunuyor bak yemin ederimki sana okadar şer......sataşsa sende böyle yardın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt