Bu Cihaz Güncelleştirilemez.. Hatası Resimli Yardım Ltfn .....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
Bu Cihaz Güncelleştirilemez.. Hatası Resimli Yardım Ltfn .....

Arkadaşlar neden böyle bir hata alıyorum ??? ve nasıl güncelleştirme yapabilirim?

caaner

Üye
aynı hatayı bende alıyorum ya kafayı icem nedir bu allah aşkına biri anlatsınnnnn

didyou

Üye
İyikide güncelleştirmiyor.Biz güncelleştirdikde ne oldu.Hiçbir program çalışmıyor telefonda.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Telefonunuzu Türkiyeden almamışsınız veya dışarı için üretilmiş bi telefon kullanıyosunuz (Spot yani) içindeki sürüm türkiyenin deil.

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu Türkiyeden almamışsınız veya dışarı için üretilmiş bi telefon kullanıyosunuz (Spot yani) içindeki sürüm türkiyenin deil.

arkadaşım telefonun garantisi var nasıl olursa spot olur .... hadi onu gectim dışardaki telefonlara güncelleme gelmiormu dili değiştirip yapamazmıyız.... swype kullanmak için işkence çekicem neredeyse flashlamayıda beceremedik pifff...

teksenle

Üye
bendede 2.0 baglantı kesiliyor 1.5.3 de bu cihaz guncellestirilememez diyo... benim cihazda garantili mama jj9 dan donuş yaptım ondan olabilir

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
bilmiorum arkadaşım keşke yardım edebilsem bende nasıl yapacağımı bilemiorum inş bilen biri çıkar yardım eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt