"Bu ceza çok ağır"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Bu ceza çok ağır"


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a atılan ve kafasının yarılmasına neden olan yabancı madde nedeniyle kendilerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasını çok ağır bulduklarını söyledi.
Seyit Ateş, ''Bu ceza bize müthiş ağır geldi'' derken, ''Henüz sezonun başındayız ve bu tip durumlarda para cezalarının ardından saha kapama cezası verilmesi gerekir. Daha ilk olayda bu cezanın verilmesi çok ağırdır. Biz Tahkim Kurulu'na itirazımızı yaptık ve PFDK kararının buradan döneceğine eminiz. Bizim geçen yıldan devreden hiçbir cezamız yoktu'' ifadelerini kullandı.
''TFF SÜPER KUPA MAÇINI DELİL OLARAK SUNACAĞIZ''
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da yapılan TFF Süper Kupa maçında yaşananlara göndermede bulunan Ateş, bu karşılaşmanın görüntülerini Tahkim Kurulu'na delil olarak sunacaklarını aktardı.

TFF Süper Kupa maçında yardımcı hakemin kafasının yarıldığını hatırlatan Seyit Ateş, ''Bir serseri taraftarın attığı yabancı madde nedeniyle, hiçbir uyarı verilmeden sahamızın kapatılması ağır bir karar. TFF Süper Kupa maçında yardımcı hakemin kafası yarıldı, ne kadar yanıcı ve kesici madde varsa sahanın içindeydi. Orada yaşananları herkes gördü. Galatasaray ile Fenerbahçe'ye 20'şer bin lira para cezası uygulandı. O maça şahit olanlar, Sanica Boru Elazığspor maçında yaşanan üzücü durum için verilen cezanın vicdanlara sığmadığını göreceklerdir. Biz de bu maçın görüntülerini delil olarak Tahkim Kurulu'na sunacağız'' diye konuştu.
reklam''TARAFTAR MAHKEMEYE VERİLECEK''
Seyit Ateş, Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kafasına isabet eden yabancı maddeyi atan taraftarın mahkemeye verileceğini açıkladı.

Olayın failinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunup savcıya sevk edildiğini ancak Bülent Uygun'un şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldığını aktaran Ateş, ''Başkanımız Fikret Orman da kulüp adına bu taraftarı mahkemeye verecek ve uğradığımız zararın tahsil edilmesi yoluna gidecek. Başkanımızın ve yönetimimizin bu konudaki kararlılığını biliyorum'' şeklinde konuştu.
 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Orda binlerce insan var hangi birine dur diyeceksin bir kişinin yaptığı birşeyi kulube yıkmak çok saçma.
 
haltie

haltie

Üye
Ayıp ya bu kadar kolay olmamalı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt