Bu Cam Koruyuculardan Hangisi Daha iyidir?

Konu Sahibi
Bu Cam Koruyuculardan Hangisi Daha iyidir?
Evet beyler Xperia Z1 için 4 seçenek arasında kaldım. Hangisi daha kalitelidir acaba? Önerilerinize ve bilgilerinize başvuruyorum.

@najanaja abi bunlar arasından birini seçcem işte karar veremedim. Özelden yazdım manyetik ile bumper kılıfın arkası kapalı olanını. Bu konudan çıkanı da ekleriz işte üzerine

Evet beyler yorumlarınızı seçimlerinizi alayım

najanaja

Üye
sen burdan sonuç çıkacak diye çok beklersin zaten hiçbirinde marka falan görünmüyo genelde hepsi birbirine yakın seç birini gitsin bence ön arka ikili yokmuydu? sadece ön içinmi alacan?
bence bunu düşünebilirsin. genelde 0.3 mm oluyo bu daha ince 0.2 mm ön+arka 6 dolar bence gayet iyi. iyisini istiyosan dafoni alacan dafoni kalite ama orda yok oda aradım bişey çıkmadı

Konu Sahibi
Ön arka bulamamıştım abi kalite bakımından da iyi bişey olsun istemiştim ama bu olabilir. Tamam işte bir de bunu ekle abi fiyatı da iyiymiş.

Tepkiler: najanaja
Türkiye olan temperli camlardan hangisini almalıyız ? Link verebilecek olan var mı ? Bi de temperli cam nasıl , iyi mi ?

Konu Sahibi
Türkiye olan temperli camlardan hangisini almalıyız ? Link verebilecek olan var mı ? Bi de temperli cam nasıl , iyi mi ?
Türkiyede alacaksan teknosa dakini öneririm. Markasını bilmiyorum arkadaş almıştı. şu an o cam 3 yerden çatlamış o olmasaydı telefonun vay haline. Markasını öğrenip internetten ucuza alabilirsin

Tepkiler: Furkan Emekli