Bu Cam Koruyuculardan Hangisi Daha iyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bu Cam Koruyuculardan Hangisi Daha iyidir?
Evet beyler Xperia Z1 için 4 seçenek arasında kaldım. Hangisi daha kalitelidir acaba? Önerilerinize ve bilgilerinize başvuruyorum.

@najanaja abi bunlar arasından birini seçcem işte karar veremedim. Özelden yazdım manyetik ile bumper kılıfın arkası kapalı olanını. Bu konudan çıkanı da ekleriz işte üzerine :D

Evet beyler yorumlarınızı seçimlerinizi alayım

najanaja

najanaja

Üye
sen burdan sonuç çıkacak diye çok beklersin :D zaten hiçbirinde marka falan görünmüyo genelde hepsi birbirine yakın seç birini gitsin bence :D ön arka ikili yokmuydu? sadece ön içinmi alacan?
bence bunu düşünebilirsin. genelde 0.3 mm oluyo bu daha ince 0.2 mm ön+arka 6 dolar bence gayet iyi. iyisini istiyosan dafoni alacan dafoni kalite ama orda yok oda aradım bişey çıkmadı :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
sen burdan sonuç çıkacak diye çok beklersin :D zaten hiçbirinde marka falan görünmüyo genelde hepsi birbirine yakın seç birini gitsin bence :D ön arka ikili yokmuydu? sadece ön içinmi alacan?
bence bunu düşünebilirsin. genelde 0.3 mm oluyo bu daha ince 0.2 mm ön+arka 6 dolar bence gayet iyi. iyisini istiyosan dafoni alacan dafoni kalite ama orda yok oda aradım bişey çıkmadı :)

Ön arka bulamamıştım abi kalite bakımından da iyi bişey olsun istemiştim ama bu olabilir. Tamam işte bir de bunu ekle abi fiyatı da iyiymiş.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
f
Ön arka bulamamıştım abi kalite bakımından da iyi bişey olsun istemiştim ama bu olabilir. Tamam işte bir de bunu ekle abi fiyatı da iyiymiş.
front+back glass yazınca çıkıyo aramada :islik

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Türkiye olan temperli camlardan hangisini almalıyız ? Link verebilecek olan var mı ? Bi de temperli cam nasıl , iyi mi ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye olan temperli camlardan hangisini almalıyız ? Link verebilecek olan var mı ? Bi de temperli cam nasıl , iyi mi ?
Türkiyede alacaksan teknosa dakini öneririm. Markasını bilmiyorum arkadaş almıştı. şu an o cam 3 yerden çatlamış o olmasaydı telefonun vay haline. Markasını öğrenip internetten ucuza alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli