Bu bölüme yaptığım yorumlar neden mesaj olarak sayılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Bu bölüme yaptığım yorumlar neden mesaj olarak sayılmıyor?
Arkadaşlar dikkat ettim bu bölüme yazdığım mesajlar mesaj sayısını değiştirmiyor.Herhangi bir sebebi varmı?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Evet yönetimin özellikle yaptığı bir uygulama.

Eğlence amaçlı,sohbet ve gereksiz-deneme mesajları gibi kategorilerde mesaj sayısı artmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi

Anladım teşekkür ederim :)
_є_®_¢_α_N_™;3482159' Alıntı:
Evet yönetimin özellikle yaptığı bir uygulama.

Eğlence amaçlı,sohbet ve gereksiz-deneme mesajları gibi kategorilerde mesaj sayısı artmıyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
burdaki mesajlarda sayılsa yeni üye olan bir kişi 1 günde binbaşı olur mesaj kasar ister istemez

kral_can

Üye
kingmor senin albaylıgın sana ne saglıyor?

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
evet bende fark ettim :D

pelın_

:):ehe

minoo

minoo

Üye
:ehe:ehe

Evet var tabii ki. Bir fıkraya bile '':ehe :ehe'' yazıp rütbe atlamış üyeler vardı :) Spam önleyici diyebiliriz yani.
Konu dışında; gereksizler, oyun - sohbet ve mizah bölümlerinde yazılan mesajlar, mesaj sayısını etkilemiyor.

canturgay

canturgay

Üye
mesaj sayısından ziyade maxipuan uygulaması vardı siteye ilk üye olduğum yıl o punlarla siteden hediye kontör alabiliyordun.tartışmalar oldu o yüzden ve buraya atılan mesajlar mesaj sayısına dolayısıyla maxipuana etki etmedi:)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Cünkü havadan sudan konuşuluyor Cep telefonu ile ilgili birşey yok :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe:ehe

Evet var tabii ki. Bir fıkraya bile '':ehe :ehe'' yazıp rütbe atlamış üyeler vardı :) Spam önleyici diyebiliriz yani.
Konu dışında; gereksizler, oyun - sohbet ve mizah bölümlerinde yazılan mesajlar, mesaj sayısını etkilemiyor.
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt