Bu bölüme ne oldu böyle? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Bu bölüme ne oldu böyle? :(
Adminler olayı tamamen yanlış anlamış gibi görünüyor. :( windows phone konuları uçmuş, windows mobile konuları duruyor. Oysa tam tersi olacaktı. O kadar lumia incelemeleri ve sohbetler de uçmuş gitmiş. :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
düzenlenicektir acele etmeden biraz zaman vermek gerekiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yalnız 7 olmamış gibi sürüm numarası sonuçta 8 9 diye gider

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalnız 7 olmamış gibi sürüm numarası sonuçta 8 9 diye gider

o konuyu ozan beye pm ile belirttim lütfen gördügünüz eksiklik ve fikirlerinizi site hakkında bölümünde duyuru konusunda belirtin bu şekilde hem ozan bey hemde diger yöneticilerimiz daha çabuk görüp degerlendirme yapabilirler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
inşallah kardesim

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben beğendim.Üste çıkması iyi olmuş.Altta önemsiz bir işletim sistemi gibi duruyordu.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Wm konuları ve uygulamaları gitmeleri gerekirken wp konuları gitmiş .

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Düzeltilir herhalde...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben iki günde o konuları üçüncü sayfaya atarım merak etmeyin

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
oncelikle yeni bolumumuz hepimize hayirli olsun arkadaslar;) yalniz farkettigim bir sey var sanki wp konularinin bazilari ucmus gibi:( papakodioflu hocamin bizlere anlattigi hack yontemlerini bulamadim mesala :( birde wm konulari bu baslikta olmazsa eger bizim icin daha iyi olur dusuncesindeyim;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle yeni bolumumuz hepimize hayirli olsun arkadaslar;) yalniz farkettigim bir sey var sanki wp konularinin bazilari ucmus gibi:( papakodioflu hocamin bizlere anlattigi hack yontemlerini bulamadim mesala :( birde wm konulari bu baslikta olmazsa eger bizim icin daha iyi olur dusuncesindeyim;)

kardeşim hiç sıkıntı yapmayın yönetime bildirdim uçan konuları ve wm dosyalarını gerekirse açtıgım konuların hepsini güncel olarak yeniden açarım

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

kardeşim hiç sıkıntı yapmayın yönetime bildirdim uçan konuları ve wm dosyalarını gerekirse açtıgım konuların hepsini güncel olarak yeniden açarım

dostum her zamanki gibi harikasiniz yine :) her olumsuz olaya bu kadar pozitif yaklasmaniz takdire sayan;) insALLAH bu bolum sizin sayenizde gelisecek :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt