bu bolumdeki yardim hakkinda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
bu bolumdeki yardim hakkinda.
root ve rom yardımı isteyecektik.daha acemiyiz.ama herkes kendi derdindde .böyle forummu olur.yardım etmek isteyen olursa teşekkürle..ayrıca adminden bir ricam var.lüfaen başlığımı değiştirmeyinki burada herkes birbirine yardım etsin.bu ders olsun onlara.​

baranselona

baranselona

Üye
yardim yardim diye baslik acarsan tabi kimse bakmaz.. bak bakalim adam gibi bilgi alisverisi yapilan hangi konunun basligi boyle....

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve MURAT1425

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim atmıyorlar..özellikle bu forumda hiçbir x10 mini pro romu yok.yardım edende yok..hiç kimsedemi gelip bakmadı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu başlığını forumun sağındaki son mesajlar kısmından gördüm. Ne oluyor diye girdim konuya. Meğer ki androidmiş. Nokia kullansaydın yardımcı olabilirdim. Hepinize kısmını beğenmedim. Bütün foruma mı sesleniyorsun nedir. Mesela ben sana hiçbir zaman yardım edemem.

baranselona

baranselona

Üye
demekki x10 mini pro kullanan yok yada bilmiyorlar... google a yaz arastir mayi dene..google da root nasil olunur diye aramayi dusundun mu acaba... yada x10 mini pro icin rom?

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok haklısın fakat ne yapsam yardımcı olan yok...insanlık çok az kalmış

----------Eklendi @ 18:14:01 ---------- Yazıldı @ 18:13:09 ----------

kardeş root yapmak kolay birşey değilmiş.onun için birisinin bana yardım etmesi gerk

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bencede bilmezler root nedir ki?, herkes sana bilmediğini mi yazacak mesela:

- Bilmiyorum kusura bakma.

- Kardeş bilmiyorum ben.

Filan yazsa 50.000 mesaj yağır sana :D (fazla oldu :D )

Bilmiyoruz "Root Nedir?" bilmiyoruz..

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o zaman bu kadar millet nasıl yapıyor anlamadım.telefonları sanki root lu olarak mı üretilmiş

Şehriyar

Şehriyar

Üye
1. si actigin konularin hepsinin yeri yanlisti cogunu ben tasidim dogru yere.

2. si bu forumda herkesin senin telefonuna gore rom bulmasi icin kosturmak gibi bir zorunlulugu yok. Arastirirsan kendin de bulabilirsin. he bulamadin mi? o zaman yok demektir olmayan seyi sana nasil sunalim?
3. su eger rom varsa telefonuna gore 5 dakikada bulur veririm linkini. bu seferde nasil yukleniyor diye soracaksin. simdi benm elimde telefon yok bisi yok deneyemem. deneyemezsem karsilasabilecegin veya karsilastigin sorunlar hakkinda sana yardimci olamam.

Boyle bi basliktan sonra kimse sana yardim etmez soyliyim burda yardim eden insanlar keyfi olarak yardim ederler kimsenin herhangi bir zorunlulugu yok yardim edecek diye. Kimse maasta almiyor burda yardim ettigi icin.

Sen konunu ac eger bilgisi, tecrubesi olan varsa girip yardim eder he yoksa sansina kuseceksin.

mancukya

Üye
Burasi Forum ve Forumlar chat ortami degil insan isterse bilgisi varsa cevap yazar kimsenin mecbriyeti yok bununda zamani 1 dakika olur 1 ay olur.
Daha telin markasini yazmiyorsun arti Corum Degirmendere taraflari havasi var sende o bölge insanlari genelde sen gibi hareketleri cok yaparlar.
XDA giripde bak zaten google o marka ismini yazip yanina root eklesen 1000 lerce sayfa var XDA sitesinden arastir olmazsa googledan tercümeyle cevir

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bencede bilmezler root nedir ki?, herkes sana bilmediğini mi yazacak mesela:- Bilmiyorum kusura bakma.- Kardeş bilmiyorum ben.Filan yazsa 50.000 mesaj yağır sana :D (fazla oldu :D )Bilmiyoruz "Root Nedir?" bilmiyoruz..
www.maxicep.com/android-romlar/root...u-kisitlamalar-olmadan-kullanin-532847.htmlbu konuyu okudunuz mu?

----------Eklendi @ 18:40:28 ---------- Yazıldı @ 18:39:25 ----------

www.maxicep.com/android-genel-destek/android-hakkinda-sikca-sorulan-sorular-553189.html#post3923124

veya bunu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biri şu konu başlığını değiştirsin, sıkılmaya başladım.

61semih

61semih

Üye
root olayı cok basıt 3 4 kucuk ıslem sonucunda oluyor rom ısın hıc gırmedım sımdıye kadar.
fakat aradıgınız sorulara yanıt ıcın ılk tercıh forumda konu acmak olursa cevap gelmesı zaman alır
kendı cıkarınız ıcın google da ıyı bır arastırma sonunda bulunamıyacak sey yok gibi
google de bulunamıyorsa zaten oyle bırsey yoktur dıye dusunuyorum buyuk bır genelleme tabıkı bu ama buyuk orandada haklı bır genelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt