seyfipasa
Üye
-
Konu Sahibi
-
yeni telefon alıp buraya konu açıpta altınada bu bölüm öldü diyen arkadaşlar sağolsun
bölümü basitleştirip gidiyorlar yani aslında bu gibi konular sayesinde bölüm ölüyor
ayrıca bölüm niye ölsün sen faydalı bir bilgi bulamıyorsan başka bir üye buluyor olabilir
herkes farklı şeyler istiyor
Bence Gayet iyi.. sorun bence yardım konusu acıpta gereken yardımı aldıktan sonra tesekkur bıle edemeyen arkadaslarda ..
hatta yardımı bile almadan konuu bırakıp gidenlerde .D
önceden bilgisayarı açtıgımda hemen Symbian^3 Genel bölümüne girer yeniliklere tartışmalara göz atardım şimdi çöplük gibi olmuş. Yardım alınmaz yazmasına karşın nokia yetkili servis sayfası gibi olmusadminlerde farkında önüne gecemiyorlar. Symbian 3 forumu ölmüş sayılır. Hatrı sayılır abilerimiz war hala allahtan
Dostum burası mobil forumu ve yardım alışverişi yeri. Ve ayrıca senin "çöplüğe” döndürmüş insanlar olmasaydı bu forum bu kadar büyümezdi emin ol
yok dostum ben forum için demiyorum bilinçsizce symbian 3 genel bölümünü gereksiz konularla çöplüge cevirdiler demek istemistimGenel bölümüne girdiginde yardım alınmaz ve dosya paylasılmaz yazmasına karsın üşengeç arkadaslar forumu arastırmadan ya da konuyu yerinde acmadan kacınarak çöplük yaptılar gecen sene bekleyisimiz harbiden cok güzeldi önce anna sonra belle.aylarca bekledik belki bu forumu birbirine yaklastıran o bekleyişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?