Bu bölüm bir zamanlar zevkliydi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
Bu bölüm bir zamanlar zevkliydi.
önceden bilgisayarı açtıgımda hemen Symbian^3 Genel bölümüne girer yeniliklere tartışmalara göz atardım şimdi çöplük gibi olmuş. Yardım alınmaz yazmasına karşın nokia yetkili servis sayfası gibi olmus :) adminlerde farkında önüne gecemiyorlar. Symbian 3 forumu ölmüş sayılır. Hatrı sayılır abilerimiz war hala allahtan :)

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]katılıyorum kardeşim aynen öyle Bide eskiden heyecanda vardı şimdi Yok[/SIZE][/COLOR]

escape72

escape72

Üye
forumda en aktif bölüm Bence yanılıyorsunuz

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ama eskisi gibi değil[/SIZE][/COLOR]

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yeni telefon alıp buraya konu açıpta altınada bu bölüm öldü diyen arkadaşlar sağolsun
bölümü basitleştirip gidiyorlar yani aslında bu gibi konular sayesinde bölüm ölüyor

ayrıca bölüm niye ölsün sen faydalı bir bilgi bulamıyorsan başka bir üye buluyor olabilir
herkes farklı şeyler istiyor

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alıp buraya konu açıpta altınada bu bölüm öldü diyen arkadaşlar sağolsun
bölümü basitleştirip gidiyorlar yani aslında bu gibi konular sayesinde bölüm ölüyor

ayrıca bölüm niye ölsün sen faydalı bir bilgi bulamıyorsan başka bir üye buluyor olabilir
herkes farklı şeyler istiyor

genel bölümünden bahsediyorum yardım bölümü gibi oldu yoksa oyundur uygulamadır sorun yok konu kalabalıgı war bunun sende farkındasın

Metin MF

Metin MF

Üye
herkes android'e geçti çünkü.

adanalı1

adanalı1

Üye
Bence Gayet iyi :D .. sorun bence yardım konusu acıpta gereken yardımı aldıktan sonra tesekkur bıle edemeyen arkadaslarda ..

burakkk97

Üye
Bence Gayet iyi :D .. sorun bence yardım konusu acıpta gereken yardımı aldıktan sonra tesekkur bıle edemeyen arkadaslarda ..

hatta yardımı bile almadan konuu bırakıp gidenlerde .D​

hakan_710

hakan_710

Üye
hatta yardımı bile almadan konuu bırakıp gidenlerde .D​

ya da bilmediği bir konuya girip, milleti yanlış yönlendirip sonra da kendi yanlışlarını doğru diye kabul ettirmek isteyenlerde..

aleranol

aleranol

Üye
Geçen yaz filan güzeldi. Belle çıktığı zamanlarda oldukça telaşlı ve canlıydı. Sağolsun bu bölümün önemli isimleri terk ettiler. Genellikle android aldılar çünkü örn. Madness abi gibi kişiler yine telefonun romuyla oynuyorlar :D herkez symbianın + getirisi olmadığı için bıraktı. Ben de wp ile iphone 5 arasında kalıyorum artık. Herkez gelişirken nokia symbiana olan desteğini kesti. Gerçekten bu bölüm yardım t
yardım pilis acil lerle doldu. Bu forumlardaki pilisler e olan sinirm yüzünden uzun süre girmedim ama hala aynı. Bir de yanlış bilgi üreten kişiler iyice çekilmez oluyor. Son cezamda bundandı zaten. Lütfen arkadaşlar gereksiz konuları kapatalım.

ANIL

ANIL

Admin
bölüm hala aktif bir şekilde devam ediyor...

konuları şikayet ederek kapatılmasını isteyebilirsiniz...

yardım almak ve ya vermek isteyen bir şekilde gerçekleştiriyor bunu...

theseusx

theseusx

Üye
Bence de bölüm hala aktif kişiden kişiye göre değişir zevk alma veya yararını görme bence bu konuları veya symbian a veda symbian a merhaba gibi konuları açanlar düşünsün.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eskiye göre genel bi düşüş olduğu doğru :nargile:

karasahinemre

Üye
kimler geldiiiiiii

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
evet eskiye göre cok degisti bazı arkadaslar kötüleme amaclı konuyı actıgımı düsünüyorlar ama ben bi gerçegi söyledim.olmadı topluca bölüm degiştirelim bi anda gidince biz ortamı degistiririz :) abilerimiz war yine eski halini korumaya calısan sagolasın onlarda olmasa yandık :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bir zamanlar annayı bekliyorduk :D:D o zaman süperdi :) sonra belle de aynı şekilde gitti :) ve heyecanı bitti :) ne tartışmlara konular vardı :) her saniye bişey oluyordu konuları okurken çok zevk alıyorum :) yanlış anlaşılmasın şuan ki duurmu kötülemiyorum ama artık sakin bi bölüm oldu :) bunun başlıca sebebi nokiadır! :) ama olsun yine en aktif bölüm burası sürekli takip ediyorum... herkese hayırlı iftarlar hepinizini kandilini kutlarım iyi akşamlar :)

- - - Eklendi - - -

he bi de açılan bi konuda ufak bi konu dışına çıkma bi konuda tartışma başlıyor (tartışma derken yanlış anlaşılmasın.) hemen konu kapatılıyor o biraz kötü oldu sohbet edilemiyor artık :) yoksa nerde yüzlerce sayfalık konular :)

PYTHONs

Üye
önceden bilgisayarı açtıgımda hemen Symbian^3 Genel bölümüne girer yeniliklere tartışmalara göz atardım şimdi çöplük gibi olmuş. Yardım alınmaz yazmasına karşın nokia yetkili servis sayfası gibi olmus :) adminlerde farkında önüne gecemiyorlar. Symbian 3 forumu ölmüş sayılır. Hatrı sayılır abilerimiz war hala allahtan :)

Dostum burası mobil forumu ve yardım alışverişi yeri. Ve ayrıca senin "çöplüğe” döndürmüş insanlar olmasaydı bu forum bu kadar büyümezdi emin ol :oke:

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
Dostum burası mobil forumu ve yardım alışverişi yeri. Ve ayrıca senin "çöplüğe” döndürmüş insanlar olmasaydı bu forum bu kadar büyümezdi emin ol :oke:

yok dostum ben forum için demiyorum bilinçsizce symbian 3 genel bölümünü gereksiz konularla çöplüge cevirdiler demek istemistim :) Genel bölümüne girdiginde yardım alınmaz ve dosya paylasılmaz yazmasına karsın üşengeç arkadaslar forumu arastırmadan ya da konuyu yerinde acmadan kacınarak çöplük yaptılar:) gecen sene bekleyisimiz harbiden cok güzeldi önce anna sonra belle.aylarca bekledik belki bu forumu birbirine yaklastıran o bekleyişlerdi ;)

PYTHONs

Üye
yok dostum ben forum için demiyorum bilinçsizce symbian 3 genel bölümünü gereksiz konularla çöplüge cevirdiler demek istemistim :) Genel bölümüne girdiginde yardım alınmaz ve dosya paylasılmaz yazmasına karsın üşengeç arkadaslar forumu arastırmadan ya da konuyu yerinde acmadan kacınarak çöplük yaptılar:) gecen sene bekleyisimiz harbiden cok güzeldi önce anna sonra belle.aylarca bekledik belki bu forumu birbirine yaklastıran o bekleyişlerdi ;)

Tabi yanlış yere konu açıp çöplüğe döndürüyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt