avast Üye Konu Sahibi Hocam yukledimde anlayamadimki bende neden boylr oldu bana ozelden yardimci olsaniz bi olurmu
avast Üye Konu Sahibi Ustadim simdi elimde home basic 64bit Home premium 64 Prpfessional 64 Ultimate 64 var ne kuruyum hangisi hizli olur
Ustadim simdi elimde home basic 64bit Home premium 64 Prpfessional 64 Ultimate 64 var ne kuruyum hangisi hizli olur
UpOneTR Üye avast' Alıntı: Ustadim simdi elimde home basic 64bit Home premium 64 Prpfessional 64 Ultimate 64 var ne kuruyum hangisi hizli olur Genişletmek için tıkla ... x86(32bit) bul 64 kurma
avast' Alıntı: Ustadim simdi elimde home basic 64bit Home premium 64 Prpfessional 64 Ultimate 64 var ne kuruyum hangisi hizli olur Genişletmek için tıkla ... x86(32bit) bul 64 kurma
avast Üye Konu Sahibi Peki hangisini kuruyum bunlardan hangisi en iyi olur bide neden 32 kuruyum 64 kurmayim
KayraBey Üye avast' Alıntı: Peki hangisini kuruyum bunlardan hangisi en iyi olur bide neden 32 kuruyum 64 kurmayim Genişletmek için tıkla ... Sen bence bu işi ustasına bırak.hic bulaşma.
avast' Alıntı: Peki hangisini kuruyum bunlardan hangisi en iyi olur bide neden 32 kuruyum 64 kurmayim Genişletmek için tıkla ... Sen bence bu işi ustasına bırak.hic bulaşma.