TeAmo42
Üye
Bu Bendeki Nedir? Bu kadar olumsuzluk...
Tüm olumsuzluklara ragmen Galaxy S3 aldım ve yine bir olumsuzluk.Tam 15 Ekimde galaxy S3 almak için karar verdim ve o gün elimde 1000 Tl vardı ikinci el galaxy s3 alacaktım yurt dışı.Ve biri ile anlaştım vazgecti.baska birini buldum vazgecti.Birinde get ile alıyordum karttan çekmedi,bankayı aradım gece 12 den sonra çek dedi sonra yine olmadı falan filan derken tam o gündür bir türlü nasip olmadı almak yaklasık 10 tane kadar cihazı almak isteyipde tersliklerden dolayı alamadım.
En sonunda tr cihazı almaya karar verdim üzerini babam koydu ve aldım.
Herşey güzeldi ürün sıfırdı resmen ikinci el olarak almıstım.
Çarşamba günü aldım herşey iyi hoş bugün hoparlör patladı hemde sebepsiz yere.Durup dururken oldu Jb güncellemesi yükledim dün aksam ondan olacagını sanmıyorum.Ses geliyor çok iyi geliyor ama bir o kadarda iyi bir cızırtı ile beraber geliyor.Eski ses kalitesinden eser kalmadı...
Neden hep böyle terslikler
(
En sonunda tr cihazı almaya karar verdim üzerini babam koydu ve aldım.
Herşey güzeldi ürün sıfırdı resmen ikinci el olarak almıstım.
Çarşamba günü aldım herşey iyi hoş bugün hoparlör patladı hemde sebepsiz yere.Durup dururken oldu Jb güncellemesi yükledim dün aksam ondan olacagını sanmıyorum.Ses geliyor çok iyi geliyor ama bir o kadarda iyi bir cızırtı ile beraber geliyor.Eski ses kalitesinden eser kalmadı...
Neden hep böyle terslikler
(