Bu Bendeki Nedir? Bu kadar olumsuzluk...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bu Bendeki Nedir? Bu kadar olumsuzluk...
Tüm olumsuzluklara ragmen Galaxy S3 aldım ve yine bir olumsuzluk.Tam 15 Ekimde galaxy S3 almak için karar verdim ve o gün elimde 1000 Tl vardı ikinci el galaxy s3 alacaktım yurt dışı.Ve biri ile anlaştım vazgecti.baska birini buldum vazgecti.Birinde get ile alıyordum karttan çekmedi,bankayı aradım gece 12 den sonra çek dedi sonra yine olmadı falan filan derken tam o gündür bir türlü nasip olmadı almak yaklasık 10 tane kadar cihazı almak isteyipde tersliklerden dolayı alamadım.
En sonunda tr cihazı almaya karar verdim üzerini babam koydu ve aldım.
Herşey güzeldi ürün sıfırdı resmen ikinci el olarak almıstım.
Çarşamba günü aldım herşey iyi hoş bugün hoparlör patladı hemde sebepsiz yere.Durup dururken oldu Jb güncellemesi yükledim dün aksam ondan olacagını sanmıyorum.Ses geliyor çok iyi geliyor ama bir o kadarda iyi bir cızırtı ile beraber geliyor.Eski ses kalitesinden eser kalmadı...
Neden hep böyle terslikler :((

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun Ali, kul yapısı kardeşim olur böyle aksilikler. Garantiye ver yapsınlar senin hatan yok nasılsa.:(

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun :)

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun Ali, kul yapısı kardeşim olur böyle aksilikler. Garantiye ver yapsınlar senin hatan yok nasılsa.:(
Sağol kardeşim.Evet verecegim fakat 20 Günde filan gelir diyor aldığım yer.Daha Telefonu 2 gün önce aldım.Sıfır gibi telefon daha çiziği yok ikinci el aldım ama 10 gün kullanılmış.zaten ekim 15 den beri bekliyorum.Bir 20 gün daha zor olacak ama yapacak birşey yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Sağol kardeşim.Evet verecegim fakat 20 Günde filan gelir diyor aldığım yer.Daha Telefonu 2 gün önce aldım.Sıfır gibi telefon daha çiziği yok ikinci el aldım ama 10 gün kullanılmış.zaten ekim 15 den beri bekliyorum.Bir 20 gün daha zor olacak ama yapacak birşey yok.
İyi biliyorum o telefonu nasıl aldığını, Ali abiyle bayağı bir diyaloğun oldu zaten. Neyse o kadar süreceğini sanmıyorum ellerinde yedek parça varsa iki-üç güne veriyorlar cihazı.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
İyi biliyorum o telefonu nasıl aldığını, Ali abiyle bayağı bir diyaloğun oldu zaten. Neyse o kadar süreceğini sanmıyorum ellerinde yedek parça varsa iki-üç güne veriyorlar cihazı.
Cihaz istanbula gidecek bulunduğum yer ufak bir yer herşey kısıtlı.S3 ekran jelatini bile zorla buldugum bir yer.
Evet Ali Abi sağolsun çok yardımcı oldu ona attıgım mesajlardan nasıl aldıgım belli olur zaten bir sürü terslik oldu hep.

- - - Eklendi - - -

Birde telefonum suan çok temiz servisden döndüğünde cizikler filan olur mu ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Cihaz istanbula gidecek bulunduğum yer ufak bir yer herşey kısıtlı.S3 ekran jelatini bile zorla buldugum bir yer.
Evet Ali Abi sağolsun çok yardımcı oldu ona attıgım mesajlardan nasıl aldıgım belli olur zaten bir sürü terslik oldu hep.

- - - Eklendi - - -

Birde telefonum suan çok temiz servisden döndüğünde cizikler filan olur mu ?
Zannetmem Ali, inşallah sıkıntısız olarak döner kardeşim.

MrExpert

MrExpert

Üye
Her şeyde bir hayır vardır.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı almak istedim ama alamadım. ama bekledim ve yurt içi aldım daha iyisi oldu aslında dediğiniz gibi bir hayır vardır demek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt