bthn_997
Üye
-
Konu Sahibi
-
Opda da 2 sanıye de aldım. Kayıt oldum. Hmen indırdm
Gelir gelir,biraz daha bekle.beni de o adrese yönlendirmişti opda
Her programda böyle imei mi vericez yoksa 1 kere verdikten sonra hep program ile sertifika mı yapıcaz ?
aslında her program için ayrıda verilebilir ama buna gerek yok.yapsınlar sertifikayı indir kendin imzala.her seferinde çinlilerle ugraşma
Ben yorumu yanlış konuya yapmışım sekmeleri karıştırdım değiştirdim yorumu sonra
Imobile a verdim bakalım ne olcak 28 haziran 9:30 a kadar diyor..
kardeş o çinin saatine göre 9.30ben de şaşırmıştım sen devamlı bakar ol sertifikaya
biliyorum kardeş imobile den aldım sertifikayı
sign tool u indiriyorum kullanıcı adımı yazıyorum masaüstünü seçiyorum çıkartılcak yer olarak uygulamayı imzalıyo masaüstüne çıkartıyor.
diyelm ki sileunlock'sa dosyo slideunlock_signed oluyo ama telefona yüklemeye çalıştığımda sertifika tarfından kısıtlanıyor diyo hala
----------Eklendi @ 19:02:20 ---------- Yazıldı @ 19:01:41 ----------
ben hala bekliyorum
nasıl hemen aldınız opdadan ya kendi sitesinde yazıyor dosyaları tıkladığımda 3-5 iş günü içinde hazırlanır diye daha bide onun imei onayı var
----------Eklendi @ 20:49:44 ---------- Yazıldı @ 20:48:25 ----------
çok nadir oluyor o bazı dosyalarda o hatayı veriyor ama ben istediğim uygulamayı yüklüyorum sadece 1 kez aldım o hatayı
Çok nadir mi ? Hayda bi de bu hata mı var. Hackleyecem telefonu bi gün ama bakalım yaklaşıyoruz.
o gün bu gün olsun kardeş ultrayer6 beni aza getirdi saolsun cesaret verdiÇok nadir mi ? Hayda bi de bu hata mı var. Hackleyecem telefonu bi gün ama bakalım yaklaşıyoruz.
kendimi incide sandım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?