Bu Aralar Birşeyler Ters Gidiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Bu Aralar Birşeyler Ters Gidiyor..
Arkadaşlar dün yüz kızartıcı bir olay geldi başıma. Gece - sabaha karşı oyun oynuyorduk amcamla. Canımız sıkıldı, odamdaki futbol topuyal azcık oynayalım dedik. Altımızdaki komşular da tatilde, rahat rahat oynayabiliriz :ehe.Yavaş yavaş at dedi amcam, neyse biraz zaman geçti. Benim vurduğum top havalandı, amcam yavaş bir müdahaleyle topa uzandı fakat erişemedi, ben ilk golümü attım diye sevindim fakat sonu hiç iyi olmadı.:)

Top cama geldi ve bütün cam 7 kat aşağı bahçeye indi. Çok büyük bir ses oluştu. Herkes uyandı. Karşı apartmandaki bir komşu ( şu an hoşlandığım kişidir :ehe)bana çok fazla kızdı. Yüzüm kızardı. Gidip özür dileyeceğim fakat bu nasıl olacak bilmiyorum :agla

Odysseus

Odysseus

Üye
Edwird'a soralım mı İbrahim. Bu aralar aynı yolda ilerliyorsunuz :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Ya bana ne kastın var senin!!

Odysseus

Odysseus

Üye
Yani anlattığın şeyler o kadar tutarsız ki artık inanıp inanmamak arasında kalıyorum. Acaba bizimle kafa falan mı buluyorsun.

Salihyet

Salihyet

Üye
Adem abi hislerime tercüman olmuş, eleştiriye de olumlu bakmak gerekir ibrahim, çok mu zoruna gitti? ( Sana mahsun kırmızıgül deseler ne yaparsın allah bilir o halde.. )

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu arada bazı üyelerle ve yöneticilerle yaptığın tartışmaları da profil mesajlarından ya da görüşmelerimden biliyorum. Bunlar forum adabına uymayan şeyler.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Tartışmayı açan ben değililm. Şimdi camın fotoğrafını çekip buraya koymaya gidiyorum.

Odysseus

Odysseus

Üye
Üç gün önce de tema konunu gördüm İbrahim. 15 dakikaya hazır mı ne yazıyordu. Üç gün oldu :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Yani anlattığın şeyler o kadar tutarsız ki artık inanıp inanmamak arasında kalıyorum. Acaba bizimle kafa falan mı buluyorsun.

buna birşey bulun hadi.

Odysseus

Odysseus

Üye
Pimapen taktırın çift camlı olanlardan daha sağlam oluyor :pro:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Bugün aradık.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Geçmiş olsun İbrahim kardeş..Kaç para hesap çıktı.. :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi salon ve oturma odası ve mutfak zaten pimapen.. Onlar değil, yatak odası ve benim odaya pimapen yaptırdığımızda 1000 TL.:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe:ehe allah ım koptum yaa :ehe:ehe adem abiyi alkışlıyorum :alkis:alkis

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben böyle durumlarda sessiz kalmayı tercih ederim :islik

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Fotoğrafa bakınca bütün cam aşağı inmiş gibi durmuyor. Ayrıca, ben bunda utanılacak bir şey görmedim ya neyse..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
7 kat olduğuna emin miyiz acaba..? Okadar yüksek görünmüyor.. :pro:

Yahu , ben kırılan cam dahi göremiyorum..Acaba gözlerim mi bozuk.. :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Adam size fotoğrafını gösterdi , hala inanmıyorsunuz yahu , ne bu !

7 kat demişse yedi kattır artık Maxicep'te bu kadar güven olsun ! Güven İstiyoruz güven , adam sonuçta burda rütbe yapmış adam , yeni üye olsa hadi neysede bu yaptığınız ayıp !

Odysseus

Odysseus

Üye
Adam size fotoğrafını gösterdi , hala inanmıyorsunuz yahu , ne bu !

7 kat demişse yedi kattır artık Maxicep'te bu kadar güven olsun ! Güven İstiyoruz güven , adam sonuçta burda rütbe yapmış adam , yeni üye olsa hadi neysede bu yaptığınız ayıp !

Bu aralar forumda o kadar yalan dönüyor ki !...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yine tartışmaya doğru giden bir konu...

Evet...
Bu aralar bir şeyler ters gidiyor gerçekten de...
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...