Bu Anakart Hız Aşırtma Tutkunlarına Özel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu Anakart Hız Aşırtma Tutkunlarına Özel
ASRock’ın hız aşırtma tutkunlarına en özel anakartlarından biri olan Z77 OC Formula, 17 Ağustos 2012 itibari ile “Born To Be Fast” konsepti ile duyuruldu.
Dünyanın önde gelen hız aşırtmacılarından ve ASRock bünyesinde çalışan Nich Shih imzalı anakart üzerinde hız aşırtmaya özel birçok ekstra fonksiyonlar bulunuyor. Eylül ayı başlarında sınırlı miktarda Türkiye’ye gelecek olan anakartın fiyatının 300 dolar + KDV civarında olması bekleniyor.

[video=youtube;ZUNxGiUH0KQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZUNxGiUH0KQ#t=68s[/video]
(Scroll)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
700-800 lira civarı olacak gibi....

kimse almaz bence :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Almak lazım :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Param olsa aşırtırdım :ehe

Polymath

Polymath

Üye
Alan olur ya parası olan çok =) alacaksın buna su soğutma, vereceksin gazı vereceksin gazı boomm :D

Elimdeki anakartla 3.20 ghz ye kadar çıkartttı core2 quad q9400 ama işte daha :D kuzey koprusu çok ısınıyor :P

ADamlarda akıllılık yapmış fan takmış. Aynı fandan bende taktım ama ses yapıyor sinir bozucu sinek sesi gibi :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Alan olur ya parası olan çok =) alacaksın buna su soğutma, vereceksin gazı vereceksin gazı boomm :D

Elimdeki anakartla 3.20 ghz ye kadar çıkartttı core2 quad q9400 ama işte daha :D kuzey koprusu çok ısınıyor :P

ADamlarda akıllılık yapmış fan takmış. Aynı fandan bende taktım ama ses yapıyor sinir bozucu sinek sesi gibi :D
sinek sesi :kop2:

sana demiştim olmaz o fan diye :ehe

Polymath

Polymath

Üye
  • Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...