Bu adamlar niye kadroya alınmıyoor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
Bu adamlar niye kadroya alınmıyoor
:bann:

--------------- Ekleme ---------------

W.bremen -mesut özil
bellinzona-g.sermeter
r.huelva-e.martın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Off kardeş Off ya. :nono:

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşım beni çok üzüyorsun nerdeyse forumdan çekilicem yaaa

Ama sen gibileri için değmezzzzzz:@

D3N1Z

D3N1Z

Üye
diablos aranizda ki muhabbetmi yoksa sen niye bu arkadasin acidigi konulara karsi cikiyorsun ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Açılan konulara bakılırsa ne demek istediğim açık şekilde anlaşılır..+ Yorumlara bakalım ;)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ne olursa olsun bu bir modun acik sekilde yapacagi bi uyari degil ?! eger kurallar disinda davraniyorsa konuyu kapat ya da uyari ver ancak boyle bir davranis yoksa kendi sahsi goruslerini konuya cevap olarak yer verme hakkin yok.! en azindan yetkili mercideyken bu hakkin yok.!

örnek bu konuyla alakali benimde milli takima neden alinmioyr sorularim vardi dikkatimi cekdi girdim ancak gene senin bir uyarina ras geldi konuya bakdim diger uyari yaptigin ve benim gordugum kisi...bu sekilde dikkatimi cekdi

ayrica actigi konulara bakdim siteye guvenmis ve sorudu sorulara cevap alacagini dusunuyor buna gore davraniyor eger cevap veremiyeceksiniz sorulara cevapsiz birakin uyeyi sogutma..!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nasıl yorum yapma hakkım yok kardeş..Şahsi yorumumu yaparım ..Kural dışı olduğunuda söyleyen yok..Konuları farklı yere çekmeyin ;)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
konular farkli yere cekilmiyor eger sen bu sitede mod.sen demekki bu site seni kabul etmisdir ve sen bir uyenin kendince konu acmasina karsi cikiyorsan benm gibi bu sitede bi gorevi olmayan bi uye senin kullandigin cumleleri kulanabilir ancak sen sitede bi gorevin var oldugu icin kullanamasin..!! siteye zarar vermene hakkin yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir üyenin açtığı konuya karşı çıkmak kadar normal bir durum olamaz mı? Bu normal üye + yönetici kavramıyla alakasızdır. Ben şahsi yorumumu yaptım ve BİTTİ..Uzatmanın bir anlamı yok. + Neden bu şekilde cevap verdiğimi açılan konuları inceleyerek GÖREBİLİRSİNİZ. :oke:

SON MESAJ.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neyse kardeş :)

İYİ FORUMLAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt