Bu adam "hayır" diyemiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu adam "hayır" diyemiyor!
Geçirdiği felç sonrasında "hayır" diyemeyen adam, tele-pazarlamacıların gözdesi oldu! Geçirdiği felç sonrasında beyninde oluşan hasar yüzünden, kendisinden ısrarla birşeyler isteyenlere "hayır" diyemiyor. Evine telefon eden pazarlamacıları reddedemeyen 59 yaşındaki David Stopher'ın şu anda 10 farklı telefon kontratı var. Bu kontratlardan altısı aynı şirkete ait ve hepsinin yaklaşık maliyeti 6 bin lira. Akrabaları David'in geçirdiği felcin ardından kişiliğinin değişerek, ısrarcı satıcılara oldukça para verdiğini, hayır kurumlarına bağışlarda bulunduğunu söylüyorlar. Geçirdiği felçten iki gün sonra bulunup hastaneye kaldırılan David'in bütün birikimleri, bu şekilde eriyip gidiyor. David içinde bulunduğu durumu şöyle açıklıyor: "Felcin ardından tele-pazarlamacıların telefonlarına boğuldum." "Hayırı kesinlikle cevap olarak kabul etmiyorlardı. Sanırım iletişim bilgilerimi bütün ajanslara yaydılar ve hepsi bana ulaşabiliyor." "Artık telefonum çaldığında dehşete kapılıyorum." Ancak kardeşleri John ve Tony, David'in imdadına yetişmiş ve bu şekildiği harcadığı paraların bir kısmını geri alabilmişler. Telefon şirketlerinden biri David'e altı kontrat birden satıldığını öğrenince, bunları iptal edip, parasını da iade etmiş. Şimdi David'in ailesi, tele-pazarlamacıların onu aramasını engellemek için çözüm arıyor.http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=4621

• Beğen
Tepkiler: haltie

haltie

haltie

Üye
traji-komik :s :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yazık ya:(

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ilginc :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Vay be :ehe bu adam çevremde olsaydı neler yaptırırdım ben :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olmaz desin o da :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt