Haluk. Üye -Emre' Alıntı: Bir zamanlar ben de öyle derdim. Zamanla alisrsn sagonun tek kral olmadığına Genişletmek için tıkla ... Sago
-Emre' Alıntı: Bir zamanlar ben de öyle derdim. Zamanla alisrsn sagonun tek kral olmadığına Genişletmek için tıkla ... Sago
-Emre Üye Konu Sahibi Sagoya bir şey demiyorum. Sadece tek kral değil. Allame hidra contra hayki Sehinsah Ais Ezhel gibi adamlar bu işi çok iyi yapıyor.
Sagoya bir şey demiyorum. Sadece tek kral değil. Allame hidra contra hayki Sehinsah Ais Ezhel gibi adamlar bu işi çok iyi yapıyor.
Haluk. Üye -Emre' Alıntı: Sagoya bir şey demiyorum. Sadece tek kral değil. Allame hidra contra hayki Sehinsah Ais Ezhel gibi adamlar bu işi çok iyi yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Bende onlara birşey demiyorum. Sadece sago kadar iyi değiller
-Emre' Alıntı: Sagoya bir şey demiyorum. Sadece tek kral değil. Allame hidra contra hayki Sehinsah Ais Ezhel gibi adamlar bu işi çok iyi yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Bende onlara birşey demiyorum. Sadece sago kadar iyi değiller
-Emre Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Bende onlara birşey demiyorum. Sadece sago kadar iyi değiller Genişletmek için tıkla ... Bu adamlar zaten sago ile kiyaslanamaz. Yaptıkları rap tarzı sagodan çok farklı. Sago kendi tarzında en iyisi (şahsi, intizam fln da var) bu adamlar da kendi tarzının en kaliteli sanatçıları.
Haluk.' Alıntı: Bende onlara birşey demiyorum. Sadece sago kadar iyi değiller Genişletmek için tıkla ... Bu adamlar zaten sago ile kiyaslanamaz. Yaptıkları rap tarzı sagodan çok farklı. Sago kendi tarzında en iyisi (şahsi, intizam fln da var) bu adamlar da kendi tarzının en kaliteli sanatçıları.