bilal72 Üye Ben teli root etmiştim knox illeti arttı cihaz durumu özel oldu Rusya romu yükledim ama yine özel o yüzden ota devredışı
Ben teli root etmiştim knox illeti arttı cihaz durumu özel oldu Rusya romu yükledim ama yine özel o yüzden ota devredışı
reflex Üye bilal72' Alıntı: Ben teli root etmiştim knox illeti arttı cihaz durumu özel oldu Rusya romu yükledim ama yine özel o yüzden ota devredışı Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle ama bu hafta romun paketi çıkar odin le kurarız
bilal72' Alıntı: Ben teli root etmiştim knox illeti arttı cihaz durumu özel oldu Rusya romu yükledim ama yine özel o yüzden ota devredışı Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle ama bu hafta romun paketi çıkar odin le kurarız
MaxipmaN Üye şu güncellemeyi neden vermedi hala adamın kafasını bozuyolar s4 mini kullansam ne olurdu halim bilmem
şu güncellemeyi neden vermedi hala adamın kafasını bozuyolar s4 mini kullansam ne olurdu halim bilmem
reflex Üye bilal72' Alıntı: Acaba Bu knox a bi çare bulunmadı mı daha? Genişletmek için tıkla ... Çıkar triangle away le olabilir bekleyelim zamanla görücez
bilal72' Alıntı: Acaba Bu knox a bi çare bulunmadı mı daha? Genişletmek için tıkla ... Çıkar triangle away le olabilir bekleyelim zamanla görücez
Seglopsi Üye Hergün yeni bir model telefonu çıkıyor. Hangi birine güncelleme verecek bende merak ediyorum.
MaxipmaN Üye ONe-' Alıntı: Hergün yeni bir model telefonu çıkıyor. Hangi birine güncelleme verecek bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... vermiyor ki bi düzeltme paket verir yallah
ONe-' Alıntı: Hergün yeni bir model telefonu çıkıyor. Hangi birine güncelleme verecek bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... vermiyor ki bi düzeltme paket verir yallah