Bu 3'lü arasında kaldımmm :O

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Bu 3'lü arasında kaldımmm :O
Merhaba arkadaşlar biz ailecek karar aldık bulaşık makinesi ile birlikte yanında şu üçünden birini alıcağız ben kararsız kaldım aşırı derece oyun ve video montajlama tutkusundayım yani hangisini alsam rahat ederim bi bakabilirmisiniz :

Playstation 3 : Tüplü televizyonumuz var (arkadasın tv de tüplü ama gayet iyi gösteriyor) + Oyunların türkçe olmaması beni endişeye düşürür ve her oyuna para veremiyecek kadar zor durumdayım

Laptop : Yıllarca kasalardan gına geldi artık hep özendim millete ne güzel mutfakta sokakta balkonda istedigi yere tasıyabiliyolar diye en cok ıstedıgım bu ama benim için oyun ve montaj önemli yani beni 2 - 3 sene idare edebilicek bi laptop mu alayım

Kasa : Oyun ve montaj için bir kasa mı alayım ki buna hiç sıcak bakmıyorum kasalardan gına geldi nefrete der oldum

özetle : Ps3 ve Laptop arasında kaldım yardım ediniz.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bence laptop :) ama senin kararın

restmod

restmod

Üye
Ps3 de sadece oyun oynarsin baska bisey yapamazsin o yuzden laptop al

_RYUK_

_RYUK_

Üye
laptop al

hikmet366

hikmet366

Üye
LaPTop al

Lohengram

Lohengram

Üye
LAPTOP :good:

DalvikCache

DalvikCache

Üye
tablet

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oyun için Masaüstü daha iyi olurdu ama Laptop al.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tablet dusunuyorsan surface pro al, hem pc oyunlarini calistiriyor hemde harika bir windows deneyimi vaat ediyor. 3 u arasindaysa kasa almalisin. Bu arada ps3 yerine xbox 360 almani oneririm, jtag yaptirarak oyunlari bedava oynayabilirsin.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
laptop al

Akıncı

Akıncı

Üye
video montojı diyorsun laptop derim oyun oynarsın :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Videolarla ugrasacagini yazmissin ama kesme birlestirme gibi seylerden mi bahsediyorsun yoksa after effects gibi profesyonel programlari kullanacaksin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pc'nin donanımı iyi olması lazım. Bu işlerde

MrFinito

MrFinito

Üye
Oyun oynarım diyorsun 2.5-3bin lira vermezsen laptopta zevk alamazsın.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Laptop sana daha kullanisli olur.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar oyun dediysem GTA IV Crysis 2 Far Cry 3 bunlar yeter zaten evet profesyonel programlar after effect kullanıyorum O yuzden ramı yüksek tutucam İ3 İşlemcili ve güzel bir ekran kartlı bilgisayar alabilirim. Eğer annem biraz daha izin veirrse i5 bile olabilir inşallah yorumlarınız için teşekkürler önerisi olanlar yazabilir hala

Akıncı

Akıncı

Üye
almışken i5 olsun:ok2:

Lohengram

Lohengram

Üye
İ serisinin üvey evladıdır İ3 abisi İ5 babası İ7'dir.Almışken abisini alman daha iyi olur
:thumbup:

Bahaxi

Bahaxi

Üye
laptop al :oke: