Bu 2 araba arasında hangisini seçerdiniz???

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi??

• PASSAT

Kullanılan: 13 92.9%
  • ASTRA

Kullanılan: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Bu 2 araba arasında hangisini seçerdiniz???

aşağıdaki astra bizim passatla üstüne 1500 lira verip takas etmelimiyiz??passatın km si düşük olsaydı beklemezdik ama km si fazla geldi biraz...

kol@j

kol@j

Üye
acele etmeyiniz daha önce de araba konusunda konuşmuştuk...

bence yerli den şaşmamak lazım

illaki alıncaksa astra derim...

hayırlı maxicepler.

haltie

haltie

Üye
diğer linkte sorun var göremedim ama araba 200 binde modeline göre az bile. passat için 200 bin hiç bişey değil.arabada kazada yokmuş.dışardan bakıncada çok temiz duruyor.bence passatın adı bilr yeter astra mastra gerek yok girme o işlere:ehe

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
acele etmeyiniz daha önce de araba konusunda konuşmuştuk...

bence yerli den şaşmamak lazım

illaki alıncaksa astra derim...

hayırlı maxicepler.

evet konuşmuştuk...babam focusdan inip astra binince astra biraz daha konforsuz geldi babama o yüzden şuan için pek memnun değil..

--------------- Ekleme ---------------

diğer linkte sorun var göremedim ama araba 200 binde modeline göre az bile. passat için 200 bin hiç bişey değil.arabada kazada yokmuş.dışardan bakıncada çok temiz duruyor.bence passatın adı bilr yeter astra mastra gerek yok girme o işlere:ehe

sen konuyu tam okumamışsın galiba..astra zaten bizim :D

haltie

haltie

Üye
benim şahsi fikrim astra mastra hikaye passat her koşulda.ortada bşr seçim varsa biri astra biri passatsa tercihim herzaman passattır. yazdığım mesajın özeti:oke:

nitroux

nitroux

Üye
Bence Astra ve Passatın sınıfları bile farklı... Passat her konuda 1 adım önde hele 1,8 T motora diyecek yok VW yapmış yer uçağı ama nekadar 200 bin km bu motora fazla olmasada bi 100 binde sen yaptın düşün kime satacaksın ki bu arabayı 300 bine ? Babanın konfor derdine birebir çözüm olur ama ilerisini düşünüp daha düşük km lisini bulmakta fayda var... ayrıca piyasasınıda iyi araştır her temiz ilanınada inanma derim ben. ne temiz araçlar gördük km si yalan şase eğri travers yamuk vs. vs. alacaksan iyice bir baktır... :oke:

e1b1

e1b1

Üye
astra..

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
benim şahsi fikrim astra mastra hikaye passat her koşulda.ortada bşr seçim varsa biri astra biri passatsa tercihim herzaman passattır. yazdığım mesajın özeti:oke:

tmm...benim görüşümde senin gibi ama 200 bim km olunca babamı ikna edemedim..bir yandan babamda haklı gibi şimdi biz o arabayı alsak 60-70 binde biz yapsak oldu 260 bin satmasınıda düşünmemiz gerek...

Bence Astra ve Passatın sınıfları bile farklı... Passat her konuda 1 adım önde hele 1,8 T motora diyecek yok VW yapmış yer uçağı ama nekadar 200 bin km bu motora fazla olmasada bi 100 binde sen yaptın düşün kime satacaksın ki bu arabayı 300 bine ? Babanın konfor derdine birebir çözüm olur ama ilerisini düşünüp daha düşük km lisini bulmakta fayda var... ayrıca piyasasınıda iyi araştır her temiz ilanınada inanma derim ben. ne temiz araçlar gördük km si yalan şase eğri travers yamuk vs. vs. alacaksan iyice bir baktır... :oke:

evet haklısın dediğim gibi babamda senin gibi düşünüyor...

--------------- Ekleme ---------------

demi :D

nitroux

nitroux

Üye
evet haklısın dediğim gibi babamda senin gibi düşünüyor...

Sen babanı dinle dostum sakın ısrar etme sonra bi sorun çıkar alır başına kakar bin pişman eder seni bunu aldığına. acele etme iyi araştır... :oke:

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Utku

Utku

Üye
babanı dinleme alın passatı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...