pisicikk Üye böle programlar sayesinde neyi unutmamamız gerektiğini de öğreniyoruz paylaşım için teşekkürler... bluetooh'umu açık bırakmamaya özen göstericem
böle programlar sayesinde neyi unutmamamız gerektiğini de öğreniyoruz paylaşım için teşekkürler... bluetooh'umu açık bırakmamaya özen göstericem
rioking Üye bir sey alinmiyo sadece gosteryor ama bu sis 9.1-9.3 icin dgil n80 n81 n82n95 e gitmiyor denedim isterseniz benim sitemde var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 100 % var.arayin s60 v3.0 de. --------------- Ekleme --------------- Emeye saygı.ama anlamadıgınız bır seyı sıteye yuklemeyın. :::))))))
bir sey alinmiyo sadece gosteryor ama bu sis 9.1-9.3 icin dgil n80 n81 n82n95 e gitmiyor denedim isterseniz benim sitemde var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 100 % var.arayin s60 v3.0 de. --------------- Ekleme --------------- Emeye saygı.ama anlamadıgınız bır seyı sıteye yuklemeyın. :::))))))
KuT§H@L_®@p©hİ™ Üye Saol --------------- Ekleme --------------- Cok saol da kişinin gerçek yerini göstermiyo.Değisk yerde cıkyo
Saol --------------- Ekleme --------------- Cok saol da kişinin gerçek yerini göstermiyo.Değisk yerde cıkyo
aykut011 Üye güzelde hani bi kızla tanışırsınya oda a ben ıstanbulda oturuyom der aha onuda bulabiliyomu bu evini filan yani ŞAKA TABİ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR ellerine sağlık
güzelde hani bi kızla tanışırsınya oda a ben ıstanbulda oturuyom der aha onuda bulabiliyomu bu evini filan yani ŞAKA TABİ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR ellerine sağlık
ShiftCoder Üye mshell hata veriyor... --------------- Ekleme --------------- ben kurdum mshell hatası veriyor...aynı scripti kullanan walkietalkie programındada aynı hatayı verdi..
mshell hata veriyor... --------------- Ekleme --------------- ben kurdum mshell hatası veriyor...aynı scripti kullanan walkietalkie programındada aynı hatayı verdi..
umutcan_bora Üye dostum eline sağlık çok zevkli bişi arkadaslar documends diye dosya siz sheli yükleyince kendi geli o :-)
dostum eline sağlık çok zevkli bişi arkadaslar documends diye dosya siz sheli yükleyince kendi geli o :-)
ultraman Üye senin süren dükeniyor kac bakalım elbet düşersin birgün benim vaktim var tatını cıkar 05072920932