BTK:Turkcell'in Çıkışı Sürüyor.Vodafone ve Avea Kayıpta...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
BTK:Turkcell'in Çıkışı Sürüyor.Vodafone ve Avea Kayıpta...
>

Turkcell'in abone sayısı 36 milyon
Bilgi Teknolojileri Kurumu, Turkcell'in pazar payını arttırdığını, Avea ve Vodafone'un pazar paylarının gerilediğini açıkladı
25 Ağustos 2009 Salı, 09:14

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), ikinci çeyrekte ilk çeyreğe göre mobil telefon işletmecilerinde Turkcell'in pazar payının arttığını, Avea ile Vodafone'un ise pazar paylarının gerilediğini bildirdi. BTK raporuna göre, 2009'un ilk çeyreğinde Turkcell, Vodafone ve Avea'nın abone bazında pazar payları sırasıyla yüzde 56.5, yüzde 23.9 ve yüzde 19.6 düzeyindeyken ikinci çeyrekte yüzde 57.1, yüzde 23.4 ve yüzde 19.5 oldu. Haziran sonunda Türkiye'de mobil penetrasyon yüzde 89 ve buna karşılık gelen abone sayısı ise 63.6 milyon olarak açıklandı. 2008'de abone sayısı toplam 65.8 milyon düzeyindeydi. Mobil abone sayısı ve penetrasyon oranının 2009 başından itibaren düştüğü belirtilen raporda düşüşün nedeni numara taşınabilirliği ile 'her yöne' tarifeleri nedeni ile kullanıcıların ikinci hatlarını iptal etmesinden kaynaklandığını kaydedildi.

solgun50

solgun50

Üye
iiiiiiii valla beter olsun vodafone avea kalitesizler...

darülmendep

darülmendep

Üye
Turkcell çıkışta öyle mi:hmmm

ardaaga

Üye
ohhhh en büyük türkcell

sethaa

sethaa

Üye
AMa bu ilk 6 ay için geçerli olan durum.. 3. çeyrekte bana göre Vodafone büyük bir patlama yaptı. Avea'nın halini ise çok merak ediyorum her yöne sınırsız fiyaskosundan sonra..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Beklenen olmuş

colaturka14

Üye
turkcell kaliteli.

amon35

amon35

Üye
kalite büyümüş helal tebrikler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gayet normal bir durum. Zaten avea sınırsız ile herkesi sinir etti. Bakalım gidişat neyi gösterecek.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Gün geçtikce dahada kan kaybedecektir.Vodafone düşüş yaşayacağını sanmıyorum.Yarın itibaren yine Türkcell iyim :)

arslansem

arslansem

Üye
Normal bi sonuç.3G ye geçenlerin sayısı da bu arada 3 milyonu geçmiş :oke:

catalfleg

catalfleg

Üye
awea dan hayır yok bize en ii türkcel ilk türkcell hep türkcell :alkis:alkis:alkis

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Turkcell kalitesiyle hak ediyor ama fiyatlar çok pahalı.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya ebn vodafone geçicem yetti aveanın mırın kırınlığı

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
turkcell böyle giderse iki operatorüde silecek :):)

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
şaşırdım vodafone oldugunu düşünüyordüm.

epson81

epson81

Üye
Turkcell en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt