Bruma Galatasaraylı gibi...

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Bruma Galatasaraylı gibi...
[h=2]Sarı kırmızılılar Sporting Lizbon’un 18 yaşındaki yıldızının transferinde büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Takımın sahaya dizilişinde köklü bir değişikliğe sebep olacak olan Bruma transferi için 2 isim gözden çıkarıldı... İşte transferde hareketli saatler geçiren Galatasaray'da son gelişmeler...[/h]
Nevzat Dindar
Galatasaray Yönetimi, Bruma için Sporting Lizbon’a 2 yılda ödenmek üzere 10 milyon euro teklif etti. Portekiz ekibi rakama sıcak bakarken, Cim-Bom oyuncuya da 5 yıllık mukavele sundu.

Galatasaray’ın aylardır gündeminde olan Bruma transferinde artık sona gelindi. Sporting Lizbon’nun 19 yaşındaki futbolcu için Monaco’nun 16 milyon euroluk teklifini koz olarak öne sürmesinden sonra geri çekilen Cim-Bom, yeniden atağa kalktı.
Oyuncunun Galatasaray’da oynamaya sıcak bakması nedeniyle işi ağırdan alan sarı-kırmızılılar, Sporting’e dün 10 milyon euro önerdi. Chelsea, Real Madrid ve Porto gibi takımların da ilgilendiği Bruma için astronomik bir bonservis önereren Cim-Bom’un bu transfer için bir hayli iddialı duruma geldiği belirtildi.
Portekiz ekibine 10 milyon euroluk bonservisin 2 yılda ödenmek istendiği ve bu konuda detayların görüşüldüğü bildirildi. Geçen hafta Monaco kozuyla Galatasaray’ı oyalayan Sporting’in, Fransızların vazgeçmesiyle beraber tavır değiştirdikleri bildirildi. Ayrıca oyuncunun da her fırsatta Galatasaray’da oynamak istediğini söylemesinin Cim-Bom’un en önemli kozu olduğu kaydedildi.
Galatasaray’ın 19 yaşındaki oyuncuya da seneliği 2.2 milyon eurodan 5 yıllık mukavele sunduğu ifade edildi. Sporting’de kalma olasılığı zayıf görünen Bruma’nın Galatasaray’ın yeni önerisi sonrası adresinin İstanbul olması bekleniyor.


Burak ve Riera Bruma'ya bağlı
Transfer sezonunun ve UEFA'ya kadro bildirim tarihinin bitimine kısa bir süre kala Galatasaray'da transfer iyice hareketlendi.
Transfer sezonunun ve UEFA'ya kadro bildirim tarihinin bitimine kısa bir süre kala Galatasaray'da transfer iyice hareketlendi. Sarı kırmızılı ekip, Sporting Lizbon forması giyen Bruma ile her konuda anlaştı. Galatasaray, Fatih Terim'in onayını bekliyor.
Takımın sahaya dizilişinde köklü bir değişikliğe sebep olacak olan Bruma transferi için 2 isim gözden çıkarıldı.
Son şampiyonda gol kralı tacını takan Burak Yılmaz, Bruma transferi gerçekleşirse takımdan ayrılacak. Ancak bu konudaki tek ve büyük engel, istenen bonservis bedeline ulaşılamaması. Eğer Burak Yılmaz için Lazio son bir teklif yaparsa ve bu bedel 18 milyon Euro'ya ulaşırsa transfer gerçekleşecek. Diğer yandan sarı kırmızılılarda Riera sıkıntısı da çözülmek üzere. Yine Portekizli genç yıldız Bruma Galatasaray'ın yeni oyuncusu olursa Riera ile olan sözleşme feshedilecek. İspanyol oyuncunun menajeri takım Riera'ya takım bulduğu anda sözleşme feshedilecek ve herhangi bir hukuksal sorun da başlamadan bitmiş olacak.
Bruma'nın transferiyle Burak Yılmaz'ın kadrodaki yeri yerli statüsü gereği arttı. Ancak taktiksel anlamda Drogba'yı daha ön planda tutan Fatih Terim, Burak Yılmaz seçeneğini ikinci plana attı. Bu arada Burak Yılmaz ve Riera'nın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise Bruma'nın gelişine bağlı olarak değişecek. Sarı kırmızılılar, Bruma'yı kadrosuna katmak istemezse iki oyuncu da Galatasaray'da kalacak.
(Eurosport)
 


Metin MF

Metin MF

Üye
ben brumadan pek bişey beklemiyorum ama hayırlısı
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
pek parlayacağını sanmıyorum ben de
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
291
DiaBLoS
RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
383
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
423
DiaBLoS


Üst Alt