Brothers In Arms 2: Global Front HD &

Sponsorlu Bağlantılar

drelantes

Üye
    Konu Sahibi
Brothers In Arms 2: Global Front HD &
Oyun En güzel fps oyunudur.Samsung galaxxy s de sorunsuz çalışmaktadır.İyi oyunlar.

Oyun Puanı/10-9

• Beğen
Tepkiler: siverock, KHEPREM, Dolun_Ay82 ve 3 diğerleri

şazenuş

şazenuş

Üye
Teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
tesekkurLer

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
teşekkürler.gt racing yeni çıkmış varsa onuda ekliyebilirmisin?

gkhaan93

Üye
htc desire kullanıyorum oyunu ındırdım fakat sd kartta nereye atmam gerekıyor bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

zızzz

zızzz

Üye
teşekkürler biraz yüklemesi zor oldu.

gkhaan93

Üye
ya yardım eden yokmu oyunu koymussunuz ama hıcbır bılgı vermemıssınız ne oyunu nereye atacagımız yazıyo ne nasıl kurulacagı bıraz anlasılır konu acsanız artık:/

KontDRACULA_win

Üye
teşekkürler umarım çalıştırabilirim :)

süvari

süvari

Üye
Teşekkürler çok güzel bir paylaşım.

MSTF1981M

Üye
bu oyun n8 de çalışırmı arkadaşlar

zorlucorlu

zorlucorlu

Üye
Yükledim oyunu açıyorum download diyor 2-3 dakka bekliyorum sonuç download bitiyor oyuna girmeden oyudan atıyor. Teşekkür eden arkadaşlar bana yardım etseniz bende size teşekkür etsem :)
Desire HD

buli_52_

Üye
cok süper bi oyuna benziyo acarsa cok güzel olur saol dostum :)))

fthky

Üye
gaaxy ace de çalışırmı ?
bi yerden bi kere indirmiştim goruntu bozuk bozuktu işallah bu alışır.

siverock

Üye
teşekkürler

biyolog4472

biyolog4472

Üye
bak kardeş şöyle anlatayım sd karta gel önce gameloft diye bir klasör oluştur daha sonra klasörün içine gir bu sefer games diye bir klasör oluştur ve oyun klasörünü bunun içine at daha sonrada oyunun kendisi yani apk uzantılı olan simgeyi tıkla oyunu kur tabi wlan önceden açık olsun internetten dosya indirmek isteyecek yes e basıyorsun çok sabırlı olman lazım çünkü çok uzun sürüyor ben gece yatmadan önce indirmeye başladıktan sonra uyuyorum uyandığımda oyun hazır::))) inşallah yardımcı olmuşumdur

Üst Alt