Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Brother in arms 2
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap
Üye
aslında 1 sene önce gameloftun we dgr oyun şirketlerinin böle bazı oyunlrı symbiana portlayp tüm platfrmlardan para kazanma düşncsi wardı nokia 2016da symbianı tamamen silecegni acıklaynca firmalar neredeyse symbian içn tüm projlri brkdi.
aslında 1 sene önce gameloftun we dgr oyun şirketlerinin böle bazı oyunlrı symbiana portlayp tüm platfrmlardan para kazanma düşncsi wardı nokia 2016da symbianı tamamen silecegni acıklaynca firmalar neredeyse symbian içn tüm projlri brkdi.
çok şey gecicek gardaş araştırma yaptım,inceledim ve androidin daha iyi olduna karar verdim gerek uygulama,oyun bollu olsun gerek hız ve performans olsun üst seviye bi işletim sistemi. Nerden baksan ben 8 senedir nokia kullanıyorum gelişme konusunda çok yavaş gidiyor nokia çok daha iyi bir yeri hakediyor umarım windows anlaşması ile haketti yere gelir.