Broşür Dağıtmak Şart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Broşür Dağıtmak Şart
Bana göre derhal aşağıdaki örnek gibi çizgi karakterler kullanılarak, kolay anlaşılır, bilgilendirici broşürler hazırlanmalı.

<div align="center"> </div>

Hatta mümkünse 13 milyon adet basılarak okulların açıldığı ilk gün öğrencilerin sıralarına bırakılmalı...

abuvice

abuvice

Üye
Evet bende sana katılıyorm..

slayer

Üye
bizim cocuklar bunu takarmı_??? Değişen sey çok az olur....

darkred

darkred

Üye
bizim gençler bu broşürleri uçak yaparlar bence

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(evreNian &#064; Jan 9 2006, 01&#58;29 PM) [post=249085]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
kimse takmaz ki

ama bu broşür de güzel olmuş yahu hele o tavugun içindeki virüsler

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(evreNian &#064; Jan 9 2006, 01&#58;29 PM) [post=249085]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Bencede

gunaydins

gunaydins

Üye
[/b][/quote]
eğitim şart

the_patriot

Üye
broşürmüşışıklı tabelaymış hepsi yalan önemli olan adam gibi eğitim

^^AnaCOnDA^^

Üye
bencede kimse takmaz bunu

kikaksk

kikaksk

Üye
takan olur takmayan kesin o kağıtları ucak yapar sınıfta ucurur....

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
"Broşürleri uçak yaparlar&#33;" diyen arkadaşlarımız kendi zihniyetlerini belirtmişler bence... Çünkü bu tavırlarıyla broşürü önemsizmiş gibi gösteriyorlar. Oysa o broşürü özenle okuyup ailelerine de okutabilecek milyon tane bu bilinçte öğrenci olabileceğini düşünüyorum. Özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilerin daha özenli davranacağından şüphem yok.

cllgr

cllgr

Üye
oda olabilir ama tv gibi etkili vede her eve ulaşması kolay bir iletişim varken onu kullanmak lazım.her tv kanalına zorunlu olarak hergün her saat yayınlarla halkı eğitmek gerekir.en kolay vede en etkili yol bence budur.eğitim şart başka türlü önüne geçmek imkansız.hala tavuklarını saklayan,korunmasız onlarla haşır neşir olan kişiler var.hatta büyük şehirlerde bile görmek mümkün.olay salgın halini almadan biran evvel harekete geçmek lazım.

barabelli

barabelli

Üye
ben brosur almaktan haz duymuyorum ama ıse yarayabılır

tofy

Üye
bencede broşür bastırılıp dağıtılmalı sonuçte broşürlere önem verenlerde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt