The Shadow
Üye
Sesli güldümaynn adamlar süper düşünceli![]()
yakında cm de rom yapmaz size rom yapmayı öğretir
![]()

Sesli güldümaynn adamlar süper düşünceli![]()
yakında cm de rom yapmaz size rom yapmayı öğretir
![]()

aynn konuna tekrar bak bir tek snn üyenin mesajları silinmiş konu onun yüzünden kapandıNiyeti belli gereksiz mesajlar atıp tartışma çıkartılsr yterr en az 3 kez kesin yeter tartışma çıkmasın dedim benim mesajlardan sonra 3 sayfa yazı yazıyorlar uzatiyorlr muhabbeti begenmiyosaniz gitseydiniz konuyu ne kapattiriyorsunuz
Patronun patronu arka kapıdan kaçarken yaka-lan-dı!Eğer öyle bir şey olduysa ben çevrimdışıydım. Konudan alakasızım:
@minoo@SoulsEagle işler iyi gidiyor yakında burasını da çökertiriz en fazla yarım saat![]()
yasa dışı çete kurmak ve devletin yönetimini ele geçirmeye çalışmaktan suçlu bulunuyorPatronun patronu arka kapıdan kaçarken yaka-lan-dı!

Teker teker herkes dökülüyor mu bana mı öyle geliyor@minoo
bu arkadaşların amacı tartışma çıkartıp konuları kilitlettirme önce bu arkadaşların çaresine baksanız...
Biz neymişiz be 
admine mesaj at snn üyen banlansın çeten açılsınYeter o kadar dedim ya uzatmayin diye dedim bütün çeteler kapansın yada benim kide açılsın suçu olanlar çeksin cezasını ben cegrimdisiydim @Nextman
bastığımız yer kuruyorTeker teker herkes dökülüyor mu bana mı öyle geliyor ?Biz neymişiz be
![]()

senin konun kapandı diye bu neden kapansın arkadaşım? adamıda sürekli etiketleyip durma bir tane yeter.Yeter o kadar dedim ya uzatmayin diye dedim bütün çeteler kapansın yada benim kide açılsın suçu olanlar çeksin cezasını ben cegrimdisiydim @Nextman
Mesajlarıma teker teker baksınlar tartışma çıkaracak bi mesaj varsa ban atsınlar@minoo
bu arkadaşların amacı tartışma çıkartıp konuları kilitlettirme önce bu arkadaşların çaresine baksanız...

tartışma çıkarttırıp izlemek büyük bir iş sanırım? bu konu da kapanacak gibi o kadar gereksiz etiketten sonra.Teker teker herkes dökülüyor mu bana mı öyle geliyorBiz neymişiz be
![]()
Benmi ben konumu açtım sizin adam bana ilk savaş ilan etti mesaj yazılma tarihine bakarsan anlarsınHayır
Ama içeri adamlarım sızdı
@YaşlıTaşCocuk54 olayı şimdi biraz daha anladım. sen direkt savaş ilan etmişsin yani tartışma çıkartmaya çalışmışsın, böyle kişilerin forumda yeri bulunmamalı.
adam kendisi itiraf ediyor amaMesajlarıma teker teker baksınlar tartışma çıkaracak bi mesaj varsa ban atsınlar![]()