Bro's Çetesi

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Eğer öyle bir şey olduysa ben çevrimdışıydım. Konudan alakasızım :bilmm:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Niyeti belli gereksiz mesajlar atıp tartışma çıkartılsr yterr en az 3 kez kesin yeter tartışma çıkmasın dedim benim mesajlardan sonra 3 sayfa yazı yazıyorlar uzatiyorlr muhabbeti begenmiyosaniz gitseydiniz konuyu ne kapattiriyorsunuz
aynn konuna tekrar bak bir tek snn üyenin mesajları silinmiş konu onun yüzünden kapandı ;)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Silinen Üye 988579
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Konu kapansın tartışma çıkıp duruyor:islik @Nextman

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
@Nextman

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Başkasının yüzunden benim konum neden kapanıyor off

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
@SoulsEagle işler iyi gidiyor yakında burasını da çökertiriz en fazla yarım saat :bud:
@minoo
bu arkadaşların amacı tartışma çıkartıp konuları kilitlettirme önce bu arkadaşların çaresine baksanız...

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Yeter o kadar dedim ya uzatmayin diye dedim bütün çeteler kapansın yada benim kide açılsın suçu olanlar çeksin cezasını ben cegrimdisiydim @Nextman

The Shadow

The Shadow

Üye
@minoo
bu arkadaşların amacı tartışma çıkartıp konuları kilitlettirme önce bu arkadaşların çaresine baksanız...
Teker teker herkes dökülüyor mu bana mı öyle geliyor :hmmm Biz neymişiz be :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Yeter o kadar dedim ya uzatmayin diye dedim bütün çeteler kapansın yada benim kide açılsın suçu olanlar çeksin cezasını ben cegrimdisiydim @Nextman
senin konun kapandı diye bu neden kapansın arkadaşım? adamıda sürekli etiketleyip durma bir tane yeter.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ben offline iken benim haberim yokken konum kapanıyor başkalarının yüzüne ben mi suçlu oluyorum o kadar dedim bide uzatmayin tartışmayı diye

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Hayır :D

Ama içeri adamlarım sızdı :eller:

@YaşlıTaşCocuk54 olayı şimdi biraz daha anladım. sen direkt savaş ilan etmişsin yani tartışma çıkartmaya çalışmışsın, böyle kişilerin forumda yeri bulunmamalı.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
@minoo
Mesajlarıma teker teker baksınlar tartışma çıkaracak bi mesaj varsa ban atsınlar :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve SoulsEagle
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Teker teker herkes dökülüyor mu bana mı öyle geliyor :hmmm Biz neymişiz be :D
tartışma çıkarttırıp izlemek büyük bir iş sanırım? bu konu da kapanacak gibi o kadar gereksiz etiketten sonra.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
:ehe
Bu foruma en son çete kuranlar,onlar hala gelmedi :fkr:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hayır :D

Ama içeri adamlarım sızdı :eller:

@YaşlıTaşCocuk54 olayı şimdi biraz daha anladım. sen direkt savaş ilan etmişsin yani tartışma çıkartmaya çalışmışsın, böyle kişilerin forumda yeri bulunmamalı.
Benmi ben konumu açtım sizin adam bana ilk savaş ilan etti mesaj yazılma tarihine bakarsan anlarsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt