Bro's Çetesi

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Bizim çeteye girip konuşup tartışma yapıp +kendileri savas aciyorlar kendi ceteleri varken bizim ceteyi kapattiriyorlar gidin baska yere yorum yazin o kadar emek verdim yazı yazdım kafanıza göre muhabbet edip konumu kapattirdiniz haram olsun begenmiyosaniz gifin baska yere yazın eski muhabbetlermis git baska yere yaz bu çetede kapanacak o zman benim ne suçum var kendileri tartışma çıkarıyor ben munakasa bile etmiyorum bi bakiyom konu kapanmış haram zıkım olsun iyiki bi cete açtık hemen dalastiniz yok savaş ilan eder birisi yok birisi yazmış 2 kisi takılsinlar diye 2 kisi 1 kisi sanane ggereksiz gereksiz mesajlar yazıp konuyu kapattirdiniz ya yanıniza kalmaz elbet bir ödenir bedeli unutma @Nextman
konunu kapattıranlar şu an tarafsız :zzz:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Adminlere birşey itiraf edecem.Bu 3 tarafsız üye herşeyin başıyız 3 çete kurduk ve başlarına adamlarımızı yerleştirdik.Amacımız buralara üye çekip bölümü kutuplaştırmak ve ardından bu çeteleri yok edip gereksizler bölümünde kahraman gibi gözükmekti. :D:D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Twitter da hashtag mi açsak? #BrosÇetesi

The Shadow

The Shadow

Üye
Adminlere birşey itiraf edecem.Bu 3 tarafsız üye herşeyin başıyız 3 çete kurduk ve başlarına adamlarımızı yerleştirdik.Amacımız buralara üye çekip bölümü kutuplaştırmak ve ardından bu çeteleri yok edip gereksizler bölümünde kahraman gibi gözükmekti. :D:D
Şaka bi yana olmayan çetemiz buysa çete kursak adminleri tahtından ederiz :ehe
o kadar seviliyorsa ndn samsung kendisi güncelleme vermiyor :hmmm
O kadar düşünceli adamlar ki rom yüklemeyi öğrenip bilgi kapasitemiz artsın diye uğraşıyorlar :oke: :ehe

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle ve Silinen Üye 988579
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Niyeti belli gereksiz mesajlar atıp tartışma çıkartılsr yterr en az 3 kez kesin yeter tartışma çıkmasın dedim benim mesajlardan sonra 3 sayfa yazı yazıyorlar uzatiyorlr muhabbeti begenmiyosaniz gitseydiniz konuyu ne kapattiriyorsunuz

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Yaşlıtaşçoçuk çeteden mi atıldı

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Niyeti belli gereksiz mesajlar atıp tartışma çıkartılsr yterr en az 3 kez kesin yeter tartışma çıkmasın dedim benim mesajlardan sonra 3 sayfa yazı yazıyorlar uzatiyorlr muhabbeti begenmiyosaniz gitseydiniz konuyu ne kapattiriyorsunuz
Konunu kapattıran o tek üyendi bro.O locked yazdı

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Şaka bi yana olmayan çetemiz buysa çete kursak adminleri tahtından ederiz :ehe

O kadar düşünceli adamlar ki rom yüklemeyi öğrenip bilgi kapasitemiz artsın diye uğraşıyorlar :oke: :ehe
aynn adamlar süper düşünceli :D :D yakında cm de rom yapmaz size rom yapmayı öğretir :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
@SoulsEagle işler iyi gidiyor yakında burasını da çökertiriz en fazla yarım saat :bud:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bütün adminler teker teker bütün mesajlarımı kontrol etsin ortaya bi laf attım o tek üyen üstüne alınıp bana hakaret etti boşa nextman yazma yine siz zararlı çıkarsınız

Takipçi Satın Al

Üst Alt