The Shadow
Üye
Gaza geldimbnce tarafsızlığı koruyalım![]()

Gaza geldimbnce tarafsızlığı koruyalım![]()

oo hemen bir android 5 tel bulamam lazım o zaman denemeliyim nasıl diyeGerçekten süper olmuş cm12Pc den giriyom ama ss atmaya üşendim şimdi
![]()

tartışma çıkartarak mı yok ediyorsunuzbu çeteyi sevdim yok etmeyelim bize hizmet etsin![]()
![]()

sn de tarafsızlara katıl iyi bir müttefik olursun
Çetenin düşmanları artıyor

İşte aradığımız düşünce bubu çeteyi sevdim yok etmeyelim bize hizmet etsin![]()
![]()

S3 aloo hemen bir android 5 tel bulamam lazım o zaman denemeliyim nasıl diye![]()
Atarız sana da bi cm12 
Ben yek takılırımsn de tarafsızlara katıl iyi bir müttefik olursun![]()
![]()

hayır siz tartışma çıkarırsanız kendiliğinden yok oluyor biz sade muhabbet ediyoruztartışma çıkartarak mı yok ediyorsunuz![]()

isteyen herkes katılabilir #bloklaşmayahayırGereksizler bölümünde bloklaşmaya hayır :mad:
Muhabbetimizi çekemiyorlarhayır siz tartışma çıkarırsanız kendiliğinden yok oluyor biz sade muhabbet ediyoruz![]()
![]()

hızlı mı bari cm12 s3 teİşte aradığımız düşünce bu
S3 alAtarız sana da bi cm12
![]()
S3 neo akıyor kardeşhızlı mı bari cm12 s3 te
2 günde bi güncellemeleride cabası 
S3 te herşey hızlıhızlı mı bari cm12 s3 te

çeteyi başkası kurmuş bizim daha fazla mesajımız var olunca zoruna gidiyo adamlarınMuhabbetimizi çekemiyorlar![]()

biz niye çıkartalım durup dururkenhayır siz tartışma çıkarırsanız kendiliğinden yok oluyor biz sade muhabbet ediyoruz![]()
![]()

telefon alma planı olmayan birine s3 aldırtacaksınızS3 neo akıyor kardeş2 günde bi güncellemeleride cabası
![]()

Aynençeteyi başkası kurmuş bizim daha fazla mesajımız var olunca zoruna gidiyo adamların![]()
![]()

Zaten bizim de amacımız bubiz niye çıkartalım durup dururken
biz çıkartırsak kendi kendimizi yok etmiş oluruz![]()

S3 iyidir,bak ben z2 den geri döndüm s3 etelefon alma planı olmayan birine s3 aldırtacaksınız![]()
![]()

Benim ceteyi kapattirdib ne yorum yapıyon ozaman git baska yerde konussaydinçeteyi başkası kurmuş bizim daha fazla mesajımız var olunca zoruna gidiyo adamların![]()
![]()
bizim plan da o sizden biri çıkarırsa iç savaş çıkarıyosunuz kendiniz ve yok oluyorbiz niye çıkartalım durup dururken
biz çıkartırsak kendi kendimizi yok etmiş oluruz![]()