Pazartesiye kadar profil resmini degistirmeyenleri çeteden atıyoruz :zzz: :spr
Baydırman Moderator Konu Sahibi SHS' Alıntı: Pazartesiye kadar profil resmini degistirmeyenleri çeteden atıyoruz Genişletmek için tıkla ...
SHS' Alıntı: Pazartesiye kadar profil resmini degistirmeyenleri çeteden atıyoruz Genişletmek için tıkla ...
@Safak Üye SHS' Alıntı: Pazartesiye kadar profil resmini degistirmeyenleri çeteden atıyoruz Genişletmek için tıkla ... Aynen baskan atalim kimse kurallari takmiyor Baskanim yeni uye almaya basliyalimmi
SHS' Alıntı: Pazartesiye kadar profil resmini degistirmeyenleri çeteden atıyoruz Genişletmek için tıkla ... Aynen baskan atalim kimse kurallari takmiyor Baskanim yeni uye almaya basliyalimmi
Gulu Gulu Kapalı Hesap Bence böyle daha havalı : ama gelmek isteyen olursa gelsin ben karışmayım. bence de kurallara uymayanlar çeteden atılsın başkanım @SHS
Bence böyle daha havalı : ama gelmek isteyen olursa gelsin ben karışmayım. bence de kurallara uymayanlar çeteden atılsın başkanım @SHS
@Safak Üye SHS' Alıntı: Nerde çokluk orda ... Genişletmek için tıkla ... cok dogru baskanim adminden bu konunun ust konu olmasini istedim ama ses soluk cikmadi
SHS' Alıntı: Nerde çokluk orda ... Genişletmek için tıkla ... cok dogru baskanim adminden bu konunun ust konu olmasini istedim ama ses soluk cikmadi
SHS Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: cok dogru baskanim adminden bu konunun ust konu olmasini istedim ama ses soluk cikmadi Genişletmek için tıkla ... La hepimizi banlıycaklar isyan çıkarmaktan
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: cok dogru baskanim adminden bu konunun ust konu olmasini istedim ama ses soluk cikmadi Genişletmek için tıkla ... La hepimizi banlıycaklar isyan çıkarmaktan
Gulu Gulu Kapalı Hesap Forum içinde bir çete kuruldu. Daha ileri giderse (kötü anlamda) banlar başlar
@Safak Üye Patronun Patronu' Alıntı: Forum içinde bir çete kuruldu. Daha ileri giderse (kötü anlamda) banlar başlar Genişletmek için tıkla ... bu yuzden ban yersem maxicep bir daha hayatta girmem
Patronun Patronu' Alıntı: Forum içinde bir çete kuruldu. Daha ileri giderse (kötü anlamda) banlar başlar Genişletmek için tıkla ... bu yuzden ban yersem maxicep bir daha hayatta girmem
@Safak Üye SHS' Alıntı: Eğlence maksatla açtık, ileri gitmeyiz Genişletmek için tıkla ... baskan ole diyosa oledir
SHS' Alıntı: Eğlence maksatla açtık, ileri gitmeyiz Genişletmek için tıkla ... baskan ole diyosa oledir