Bronzlaştırıcı iğneler kanser nedeni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral 63

Kral 63

Üye
    Konu Sahibi
Bronzlaştırıcı iğneler kanser nedeni

İngiltere'de yaşayan 21 yaşındaki Terri Sotherton, bütün kışı bronz bir biçimde geçirmek için broznlaştırıcı iğnelerden satın aldı.
Sotherton 25 dolara üç doz aldığı bu iğneleri kendisine uyguladı. Sotherton, bu iğnelerden ilkini uyguladığında herhangi bir yan etki görmediğini ve uygulamaya devam ettiğini söyledi
Enjeksiyondan birkaç gün sonra da bir etki görmediğini fakat daha sonra bir takım değişiklikler meydana geldiğini ifade ederek şöyle devam etti: "Yüzüm şişti ve parlak bir renk halini aldı. Daha sonrasında rengimde bir yeşillik meydana geldi. Yüzüme dokunamamaya başladım ve aşırı derecede ağrı çektim.
Daha sonra hastaneye gittim. Birkaç saat hastanede kaldım. Sonrasında eve geri döndüm. Fakat birkaç gün sonra vücudumda çiller ve benler oluştu. Doktorlar ben ve çillerin cilt kanserine dönüşebileceğini söyledi. Bilmediğim ürünleri almak benim yaptığım en büyük hata oldu" DailyMail'deki habere göre, Kozmetik Tıp Uzmanı Dr. Dinesh Maini, bu türürünlere bağlı olarak cilt sorunlarının yaşandığını belirterek,bu ürünlerin kalp hastalıkları ve kanser riskini artırdığını dile getirdi.
Bu ürünlerin içinde melatonin hormonunu uyarıcı bazı maddelerin bulunduğunu söyleyen Dr. Maini, bunun da yüksek kan basıncı getirdiğini kaydetti. İtalyan araştırmacılar da bu tür ürünlerin kansere sebep olduğunu buldu.
Watchdog İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Ajansı Aralık 2008'de yaptığı açıklamada bu tür ürünlerinde deride renk değişikliğine yol açtığını fakat daha sonra bu sürecin durduğunu, kişilerin bağışıklık sistemini olumsuz etkilediğini belirtti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

UtkuGARIP
Cevap
0
Görüntüleme
446
UtkuGARIP
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
601
Haydar
Doğuş Pertez
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
443
Doğuş Pertez
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
337
Haydar


Üst Alt