Broken Bot 4.0 Resimli Kullanımı ve Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

s3rt9c

Üye
    Konu Sahibi
Broken Bot 4.0 Resimli Kullanımı ve Anlatımı
merhaba arkadaşlar öncelikle oyunun güncellenmesiyle bot mantığıda değişti. her köyün her kullanıcının kendine göre saldırı şeklini seçmesi gerekiyor. bu başlık altında size spesifik bir ayar anlatmayacağım fakat ingilizce bilmeyen arkadaşların işine yarayabilecek açıklamalarla botu çözmenize yardımcı olmaya çalışacağım. lütfen yanlışlarım varsa yardımcı olun. umarım işinizi görür.

***********************************************************************************************************






















 


Lucasss

Üye
Tesekkurler th11 im. Kullanmamda fayda var mi ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusup9898

Yusup9898

Üye
başkan bu broken bota nasil kaydolmam gerekiyo yardamcı olurmısınız
 

s3rt9c

Üye
    Konu Sahibi
başkan bu broken bota nasil kaydolmam gerekiyo yardamcı olurmısınız
brokenbot.org sayfasından üye olman gerek üye olurken kullandığın kullanıcı adı ve şifresini botu indirdikten sonra girmen gerekli.
Tesekkurler th11 im. Kullanmamda fayda var mi ?
yeni güncellemeyle birlikte tüm strateji değişti. heleki th 11 işin çok zor ölü köylerin ortadan kalması artık canlı köy odaklı saldırılar düzenlemen anlamına geliyor. buda sıradan bir bot programı ile basarman çok zor suan brokenbot bana sorarsan kullanılabilir değil. fakat beta sürümü tamamlanıp 4.0 sürümü tamamen ortaya çıktığında normal oyunda nasıl saldırıyorsan o şekilde stratejinin oluşturman mumkun. anlattığım ayarlarla birde kendine has saldırma yönteminle eskiden bir günde dolan depoları 4 veya 5 günde doldurabilirsin. başarılar. henüz nasıl strateji oluşturalacağını anlatmak istemiyorum çünkü action code lar bizdeki puplic versiyonda doğru olarak çalışmıyor buda sadece saldırı askerleri belirli planda saldırta bilirsin. action code larda geldiğin zaman snipe ve tek yıldız odaklı yada ganimetin tamamını aldığında savasşı durdurmak gibi şeyler olacak
 

Yusup9898

Üye
brokenbot.org sayfası acılmıyor
 


Üst Alt