Brightness control widget (MOD) ve sensör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pringles

Pringles

Üye
bende aynısı var tek sorun parlaklığı ayarladığımda ekrani kilitleyip atçına parlaklık azalıyor çözemedim gitti

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Sorun Yok

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
yani ayarlamıyor değil mi? isa kardeşim onu bayağı kullandım sıkılmıştım ama tekrar kuracağım

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

skin dosyasını bunun üzerine atacak sin

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
evet ama ilk mesajda arkadaşımızın belirttiği gibi kilitleyip açınca parlaklık azalıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
bak kardeşim eski uygulamayı geri kur bi kere ayarla at ondan sonra bi klasöre ondan sonra widgeti kur ve istediğin ayarı seç sıkıntı olmayacak

• Beğen
komando04

komando04

Üye
bende de yok

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim eski uygulamayı geri kur bi kere ayarla at ondan sonra bi klasöre ondan sonra widgeti kur ve istediğin ayarı seç sıkıntı olmayacak

geri kurunca bi klasöre at demişsin onu anlamadım

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonunda oluşturduğun klasörün birine at demek istemiştim

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyeyim çok yardımcı oldun teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

parlaklık kilitleyince hala azalıyor bence sorun yeniden başlattığımda rom patcher yamaları deaktif oluyor bence sorun bundan kaynaklı skin falan oldu ama

asigsasi

asigsasi

Üye
niçin aktif olmuyor bilerek mi devre dışı bırakıyorsun

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
yok aktif edip yeniden başlatınca açıyorum rompathcerı bir de bakıyorum deaktif olmuş kendi kendine

asigsasi

asigsasi

Üye
yaptığın hack konusuna bak yanlış yaptığın bir nokta vardır yamaları aktif yapınca kenarları sarı olacak

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
o sarılıklar gidiyor kendi kendine :D kırk yılda bir bişey çıkıyo onu da düzgün kullanamıyorum ya çok koyuyor

asigsasi

asigsasi

Üye
yamaya bir kere tıkladıktan sonra yeşil olacak ve seçenekler den add to auto diyeceksin

- - - Eklendi - - -

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
yok deaktif oldu sarı çizgilrr yani add to auto soft format stıp tekrar hackleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt