brick oldu acil yardım anlayanlar bakarsa iyi olur

Sponsorlu Bağlantılar

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
brick oldu acil yardım anlayanlar bakarsa iyi olur
Flashify mi her neyse onu kullanıyordum yanlış dosyayı seçmişim telefon açılırken yazılar çıkıyor download mode ye girince de
(430)fasboot _init()
(530)usb init ept

bu şekilde yazılar geliyo yardım ederseniz iyi olur

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Hala devam ediyorsa yardimci olurum.

• Beğen
Tepkiler: okan1096

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
Hala devam ediyorsa yardimci olurum.
Hala devam ediyor ama şöyle yabancı bir forumda çözüm ararken yapmaya çalıştım pc üzerinden çeşitli dosyalar flashladı ancak daha kötü oldu ekran şu an hiç açılmıyor hiç bir tepki vermiyor en yakın zamanda İstanbul daki garantiye göndereceğim garanti ile görüştüm yazılımsal ise yapabileceklerini söylediler yardımcı olursanız iyi olur bir de aklıma takılan bir şey var biraz saçma olabilir büyük ihtimalle anakart değiştiğinde sorun çözülür zatende bu garanti dışındaymış bu olay doğrudan anakarta flash basma diye bir şey varmı yani şu an telefon hiç bir tepki vermiyor yapabilirlermi ? Yardım edebilirseniz iyi olur

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Fastboot moda girse çözerdim,Farklı bir cihazın imajlarını flashlamış olmalısiniz,evet bu sorum eMMC entegresine mudahale edilerek çözülebiliyor yani JTAG ile.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: okan1096

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
Fastboot moda girse çözerdim,yapan kişi farklı bir cihazın imajlarını flashlamış olmalı,evet bu sorum eMMC entegresine mudahale edilerek çözülebiliyor yani JTAG ile.Cihazın tam modeli nedir ?
Yanıtlarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda servise göndereceğim

• Beğen
Tepkiler: PesimisT-35

Üst Alt