DiaBLoS
Admin
Diablos kusura bakma ama aynı takımı tutuyoruz. Biraz hayal olmayan şeyler yazsan daha iyi olmaz mı?
Sence Ronaldinho dünyada herkesin izlediği liglere gitmek varken TSL'e gelsin? Ne cazibesi var?
Senede max 10 maç avrupa görücek ama giderse ingilterenin dandik bir takımına dahi tüm dünya yine izleyecek.
van_hoijdonk anlatamazsın boşuna uğraşma ben çok denedim.Arkadaş Fenerbahçe'yi İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa oynuyor zannediyor
van_hoijdonk anlatamazsın boşuna uğraşma ben çok denedim.Arkadaş Fenerbahçe'yi İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa oynuyor zannediyor
Hiçbir eksiğimiz yok.Sizden daha kaliteli futbol oynadığımız da kesin.
Alakasız cevaplarla konuyu saptırmayalım.Ben biz sizden iyiyiz gibi bişe demedimki!
İngilteredeki takımlardan bahsettim ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var + olarak ekledim sizden iyi olduğumuzu.Bi tutturulmuş premier lig bizde onlar kadar iyi futbol oynayabiliriz istersek başarılmayacak birşey değil.
istemiyorsunuz yaniiii..İngilteredeki takımlardan bahsettim + olarak ekledim sizden iyi olduğumuzu.Bi tutturulmuş premier lig bizde onlar kadar iyi futbol oynayabiliriz istersek başarılmayacak birşey değil.
fener gününde olsun yenemeceği takım yoktur ama bazende ollebi vasat oynuyoki.ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var Brezilyalı futbolcular orda oynayamaz fenerden breziyal lıdan oluştuğu için yani zor ingiltere önce chelsea yenin sonra bakarız obürüne okİngilteredeki takımlardan bahsettim ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var + olarak ekledim sizden iyi olduğumuzu.Bi tutturulmuş premier lig bizde onlar kadar iyi futbol oynayabiliriz istersek başarılmayacak birşey değil.
fener gününde olsun yenemeceği takım yoktur ama bazende ollebi vasat oynuyoki.ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var Brezilyalı futbolcular orda oynayamaz fenerden breziyal lıdan oluştuğu için yani zor ingiltere önce chelsea yenin sonra bakarız obürüne ok
O kadar uzun neden gelmeyeceğini açıklamışım. Alıntı yapıp cevap verilebilir. Saçmasapan alıntılar yerine.
Sen ekmeğini kovala önüne bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?