Breach & Clear +data (1.1e)(android 4.0)

Sponsorlu Bağlantılar

A N D Y

A N D Y

Üye
    Konu Sahibi
Breach & Clear +data (1.1e)(android 4.0)
Breach & Clear +data (1.1e)(Android 4.0 Üzeri)


Açıklama(Translate)
*** Breach & Clear eski ve yavaş cihazlarda çalışmayabilir! ***
Breach & Clear mobil cihazlar için derin taktik strateji getiriyor! Lütfen Özel Harekat ekibi, plan oluşturmak ve gelişmiş görevleri yürütmek ve her açıdan kendi.

Gerçek-dünya kadro - ABD Ordusu Rangers, US Navy Seals, Kanada'nın JTF2, ve daha fazlası - ve farklı beceri setleri ve yetenekleri ile düşmanların çeşitli üstlenmesi. Mobil cihazlar için oluşturulan derin ilerleme sistemlerinden birinde karakter tesviye ise, yaklaşım meşgul ve üstün taktik ve eğitim yoluyla rakibin hakim öğrenin.

FULL ÖZELLEŞTİRME
Silah kombinasyonları binlerce cephanelik inşa etmek ve tüm sizin tarafınızdan özel bir Perks kombinasyonu, taktik, kamuflaj, zırh ve stok ile her asker uzmanım. İHA Drones ve savaşın seyrini değiştirebilir Breaching Ücretler gibi sarf malzemeleri ile yük-geçimsiz!

HER AÇISI KENDİ
Her asker konularda, her karar sayar. Senin görevin adım adım planlayın:, ekibinizin ve saldırı birden fazla giriş noktaları, set yolları ve yangın alanları haritayı bölmek kapağı kullanmak ve düşmanı üstünlük.

GERÇEKÇİ, TAKTİK SAVAŞ
Özel Operasyon Güçleri topluluk, minimum düzeyde & Clear özellikleri gerçek yakın dörtte mücadele taktik ve kapı ihlal çeşitli teknikler üyeleri yardımıyla geliştirilmiştir. Askerler gerçek dünya silah ve vites donatmak. Çatışmaya gerçek zamanlı olarak gerçekleşecek.

Breach & Clear dünyası sürekli yeni haritalar, dişli, oyun modları, ve yakında kadroları ile, gelişmektedir.

82/100 - "Rainbow Six XCom karşılar." - GamesMaster Dergisi

"Bir düşünce adamın tetikçi." - Android Polis

Bronz Ödül - "... bir akıllıca tasarlanmış plan bir araya geldiğinde Net ve minimum düzeyde Frozen Synapse veya XCom olarak tatmin edici olarak her bit: Enemy Unknown .." - Pocket Gamer

"Neredeyse bana göre gizlice başardı minimum düzeyde & Clear kadar etkileyici bir şey inanamıyorum. Bu sıra tabanlı strateji ve kesinlikle kaçırılmaması gereken takım tabanlı taktik shooter oyunu harika bir kombinasyon." - 148Apps











Apk:




Part 1:

Part 2:


Part 1:


Part 2:
 


ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:
 
Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
610
Buğra
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
451
Hasand.
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
401
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
353
Buğra


Üst Alt