Boyut sıkıntısı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uran22

Üye
    Konu Sahibi
Boyut sıkıntısı !
eminim bir çoğunuzun sıkıntısı buda olabilir.
8mp kamera ile çektiğim videolar telefonda aşırı bir yer kaplıyor aynı şekilde resimlerde hafıza dolunca dolayısıyla bilgisayara atıyoruz ancak o kadar çok büyük ki dosyalar çok kasıyor bilgisayarı bu videoların ve fotoğrafların boyutunu nasıl küçültebiliriz/küçültüyorsunuz?

İncİnat

İncİnat

Üye
doğal arkadasım 8mp den bahsediyoruz bir de n8 cileri düşün

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cardanadam

cardanadam

Üye
evet birde bizi düşünün en küçük resim 1mb

benighted

benighted

Üye
c7 de bile her saniyeye 1mb yazıyor video da.n8 12mp kamerayla neler yapar düşün. :D

furkitare

furkitare

Üye
Benim 1 dakikalık video kaydım 153 mb tuttu siz beni düşünün . 1 fotoğrafımın boyutuda 3.01 mb ..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet birde bizi düşünün en küçük resim 1mb

aynen dostum ama o video ve resimleri pc seyretmekte baska bir zevk hatta söyle söyleyim çektigim manzara resimlerinden birini cerceve yapıp salona astım herkes tablo zannetti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oda birşeymi 4 dakika 25 saniyelık hd video 538 mb

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
3 dakika 45 saniyelik 5 mp 720 p video 283 mb

papakudioflu

papakudioflu

Admin
aslında bitane 1tb lık harici disk tasımak lazım çekim yaparken direk ona kaydetsin

• Beğen
Tepkiler: uran22

uran22

Üye
    Konu Sahibi
1 saniye arkadaşlar ben size kameranız kaç dakikada ne kadar boyut kaplıyor diye sormadım ki aynı sorunları bende yaşıyorum çözümü var mı bilgisayarda çok yer kaplıyor boyutunu küçültebilir miyiz diyorum

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
1 saniye arkadaşlar ben size kameranız kaç dakikada ne kadar boyut kaplıyor diye sormadım ki aynı sorunları bende yaşıyorum çözümü var mı bilgisayarda çok yer kaplıyor boyutunu küçültebilir miyiz diyorum

bilgisayarda converter tarzı programlarla boyutunu düşürebilirsin ama videonun kaliteside düşer

m542tf

m542tf

Üye
camera pro kullan resim ve video kalitesini ayarlarsın basit bir şekilde. Ben n8 de resim kalitesini %100 de kullanmak için camera pro tercih ediyorum. Resimler 7 ila 11 mb arası oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt