boyum uzarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
boyum uzarmı
arkadaşlar 17 yaşındayım boyum 1.68 ve boyumun uzamasını istiyorum bu yüzden bu yaz tatili boyunca her sabah 20-30 defa havaya zıplayarak boyumu uzatabilir miyim sizce

Metin MF

Metin MF

Üye
basketbol oyna onun yerine

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
basketbol için bahçede yer yok zaten basketbolun büyük bölümü zıplama aynı değil mi

Mert

Mert

Üye
Zannetmiyorum. Tamamen genetikle alakalı. 17 yaşındayım, 7 yaşından beri klüp ve okul takımında basketbol oynuyorum. Babamın boyu 1.74, benim boyum 1.75 :D Zıplamak yerine ip atla, hem ayakların hızlanır hem de daha yükseğe zıplarsın. Ama boyun uzamaz :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Barfiks dene, zıplamaya ve spor yapmaya devam et ;)

Hem boyun uzar(!) hem de zinde kalırsın :good:

Sigara ve alkole de bulaşma :nono:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Zıplamak boya etki etmez malesef.Belki kasların açılırda 1-2 santim uzarsın o kadar.Daha fazlasını bekleme boşuna.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
cok zorlamamak lazim bence en iyisi boyunu sevmek

plajterligi

plajterligi

Üye
Boy DNA'ya göre değişebilen bir şey. Eğer DNA'n en fazla bu boya kadar müsade ediyorsa daha fazlasına ulaşman imkansız. Ama sen yinede bol protein al derim.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bizim boy uzunda ne faydası var:vur
sen boşver böyle iyi

umitgul18

umitgul18

Üye
Süt ve süt ürünlerine bulaş

ka_za

ka_za

Üye
Boy DNA'ya göre değişebilen bir şey. Eğer DNA'n en fazla bu boya kadar müsade ediyorsa daha fazlasına ulaşman imkansız. Ama sen yinede bol protein al derim.

İmkansız çok katı oldu bence. Arkadasin ihtiyaci yok ama özellikle cok kisa olanlara çeşitli iğneler yapılıyor 5-6 cm yine uzuyor boy ama cok zararlı ve masraflı

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
peki ne yapabilirim benim abimin boyu 1.75 o nasıl oluyor

fk555897

fk555897

Üye
Süt iç. Basketbol oyna. Koşmaya başla. Birde bu yaştan sonra boy uzatmak için fazla birşey bekleme.

Superfan

Superfan

Üye
Yüzme dışında herhangi bir spor dalıyla ilgilenmiyorum.Özellikle basketbolla hiç ilgilenmiyorum.

1,86 m boyum ve 78-82 kilom var.Çok değişken bir kilo.

Seninki genetiğe benziyor.Zıplayabilirsin, süt içebilirsin, yüzebilirsin. ( Etkisi var diye duydum )

Revengeful

Emekli Yönetici
Barfiks

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
zaten geçen seneye kadar boyum 1.58 di yani bir anda 10cm boy attım o yüzden sizce bu yaz tatili de uzarmıyım boyum 1.75 olsun ayrıca önerileriniz için teşekkürler

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben 1.75 falanımdır şuan 15 yaş. Spor yapmadım ama ben şişmanım . Sınıf arkadaşlarım uzun, o yüzden bu boyla bile kısa hissediyorum . Babam 1.82 annem 1.67 . Daha uzamak için spor başlasam etkisi olur mu sizce, geç değildir herhalde ? Kilo için zaten başlayacağız, yoksa ölümüm kilodan olacak :D

Ekleme : Barfiks hiç çekemiyorum . Ne egzersiz önerirsiniz barfikse hazırlık için ? Örneğin şınav da çekemiyordum, yere yatıp dambılı havaya kaldır indir yaparak egzersizden sonra 1-2 çekmeye başladım . Bunun gibi .

balcolu

balcolu

Üye
barfikse asıl, esnesin vücudun

bunun dışında genetik faktörde ön planda.

fk555897

fk555897

Üye
Ben 1.75 falanımdır şuan 15 yaş. Spor yapmadım ama ben şişmanım . Sınıf arkadaşlarım uzun, o yüzden bu boyla bile kısa hissediyorum . Babam 1.82 annem 1.67 . Daha uzamak için spor başlasam etkisi olur mu sizce, geç değildir herhalde ? Kilo için zaten başlayacağız, yoksa ölümüm kilodan olacak :D

Ekleme : Barfiks hiç çekemiyorum . Ne egzersiz önerirsiniz barfikse hazırlık için ? Örneğin şınav da çekemiyordum, yere yatıp dambılı havaya kaldır indir yaparak egzersizden sonra 1-2 çekmeye başladım . Bunun gibi .

Geç değil. Hatta tam zamanları.

Takipçi Satın Al

Üst Alt