Boynum kitleniyo yardım edın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
Boynum kitleniyo yardım edın
[ı][sıze=3]arkadaslar son 1 aydır 2 kez boynum kitlendi yani sola döndüremiyorum bir ilaç sürmüştüm 1 haftada geçti 4 yada 5 hafta sonra yine kilitlendi napabilirim yardımcı olursanız sevınırım :)[/sıze][/ı]

• Beğen
Tepkiler: grymtn

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye

buradaki videolar sana yardımcı olabilir

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamayın sola döndüremiyorum aşağı döndüremıyorum yukarı döndüremiyorum ne yapmam lasım benım boynumun bi daha kilitlenmemesi için

--------------- Ekleme ---------------

yani demek istediğim benım boynumdan (hani 1 demiri diğer demire sürtersiniz ilk öyle ses cıktı ) ve yarım saat hareket edemedim bi ilaç felan önerirseniz sevinirim :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yanlış anlamayın sola döndüremiyorum aşağı döndüremıyorum yukarı döndüremiyorum ne yapmam lasım benım boynumun bi daha kilitlenmemesi için

--------------- Ekleme ---------------

yani demek istediğim benım boynumdan (hani 1 demiri diğer demire sürtersiniz ilk öyle ses cıktı ) ve yarım saat hareket edemedim bi felan önerirseniz sevinirim :)
Çok fazla pc ye takılmaktan olur o:hmmm
Saatlerce kalırsan pcde boyunda tutulur başka yerlerin de:ehe

Geçmiş olsun kardeşim..

GONCA.KARASU

Üye
Kaslarında sıkısma meydana gelmıs olabılır ıhmal etmeden fızık tedavı uzmanına gıtmen gerekıyo

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Reset at geçer :ehe
Yastıkda yamuk yatıyorsan o yapar ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaştan cevap gelmiyor heralde boynu gitti:d:

berkay9090

Üye
Yastıkta yamuk yatma düzgün yat ve sert yastık seç ayrıca bilgisayar başında fazla durma...Kasların kitleniyor galiba aslında ''yakı'' kullansan belki geçebilir...Marketlerde yakı gibi kas ağrısı için yapıştırmalar bulunuyor 1 defa kullanmıştım ve çok iyi gelmişti yapıştırdığın zaman orayı ısıtıyor ve ağrın geçiyor alıp deneyebilirsin...Oda iyileştirmediyse doktora gitmen iyi olur Emar (MR) çekilmen gerekebilir....

Godfather

Godfather

Üye
Yatarken boynunun arasına havlu koy boş kalmasın :)

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
tmm ARKADASLAR İYİLEŞTİ ::D:D:D:D:D bir doktora gıttım ilaç verdi hap ve merhem verdi iyileştim

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun tekrar:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir daha yamuk yumuk yatma :ehe

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
evet yha çile gibi zamandı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt