Böyle yobazlık görülmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Böyle yobazlık görülmedi

Pakistan'da Kur'an öğrenmediği gerekçesi ile 7 yaşındaki çocuğa bakın ne yapıldı?

İngiliz BBC televizyonunun internet sitesinde yer alan habere göre, Pakistan'da bir medrese hocası, Kuran'ı öğrenmediği gerekçesiyle 7 yaşındaki öğrencisini, tavandaki pervaneden başaşağı astı. Zavalı çocuk indirildikten hemen sonra öğretmenin odasında can verdi. Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani, olayla ilgili soruşturma başlatırken, medrese hocası Maulvi Ziauddin tutuklandı.
Medresedeki öğrenciler, hoca Maulvi Ziauddin'in 7 yaşındaki Atıf'ı geçen çarşamba günü pervanaye başaşağı asarak bir süre öyle bıraktığını söyledi. Bir tarım işçisinin oğlu olan Atıf medresede 20 Kuran öğrencisiyle birlikte ders alıyordu. Atıf kuzeniyle birlikte aynı medreseye gidiyordu. Kuzeni, talihsiz çocuğu çarşamba akşamı ve ertesi günün sabahı göremeyince ailesine haber verdi. Kısa süre sonra Atıf'ın cansız bedeni medrese hocası Maulvi Ziauddin'in odasında bulundu ama hoca ortalıkta görünmüyordu.
Pakistan polisi acımasız hocayı perşembe akşamı başka bir köyde gözaltına alarak tutukladı. Şimdi Pakistan Başkanı Yusuf Rıza Gilani olayla ilgili soruşturma başlattı.
İnsan hakları örgütleri Pakistan'da çocukların sık sık şiddete maruz kaldıklarını belirtiyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tühh kalitesiz insan allah belanı versin. Soysuz yobaz:@

bora006

bora006

Üye
Bu olayı gerçekletiren zaten Müslüman değildir. Hiçbir Müslüman böyle bişey yapamaz.

_KadirşinaS_

Üye
Ulan 7 yaşında çocuğa farz bile değil. Kaldı ki olsa bile Kur'an böyle mi öğretilir. Bunun yapan hoca açıkça dinden çıkmıştır şu anda.

Yalnız bir yandan da bunun geçenki NTV'nin haberi gibi bir asparagas olduğunu hissediyorum. Hani vardı ya "Yüzüne Bakan Kocasını Affetmedi" diye bir haber. Çünkü her müslüman böyle bir zulmün Allah'a isyan olduğunu "Kur'an'ı öğrenmesine sen ses çıkarmazsan ben asarım da keserim de" demek olduğunu bilir.Bunun sonucu dinden çıkmaktır. Küçücük çocuğa bu reva mı yaa.

researcher

Üye
Zalimligin yobazlikla ne alakasi var....Yani kuantum fizigini ogrenemiyor diye assaydi ilericilik mi olacakti... ?

Altun.

Altun.

Üye
bence geri kafalı bür düşünce zorla mı öğrenmek iyi severek öğretmek mi iyi. Ama ayağından tavana asılan birisinin hemen ölemside düşündürmedi değil beni

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Kuran'da ne yazdığını bilmeden yıllarca okumanın bedeli...

metintoroo

metintoroo

Üye
deliden imam olursa böle olur ....:@

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Kuran'da ne yazdığını bilmeden yıllarca okumanın bedeli...
Evet son derece haklısın...
Din eğitimi böyle verilmez ve ayrıca bu gibileri yüzünden insanlar İslamı gericilik olarak yorumluyor:vur:@

CEREN

CEREN

Üye
yazık günah be Allah belasını versin umarım imam denilen o vicdansız daha acımasızca ölür

mservank

mservank

Üye
Hep bunun gibiler yüzünden dinimize karşı kötü yorumlar yapılıyor:@

CanceR

CanceR

Üye
bunu yapanın bencede müslümanlığından süphe etmek gerekir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...