Faturalı Böyle Sahte Karlık Olmaz

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Sahte Karlık Olmaz
BENİM DÜŞTÜĞÜM DURUMA SİZDE DÜŞMEYİN
LÜTFEN BANA DESTEK ÇIKIN YARIN SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN

ağustos 2011 tarihinde faturalı hatta geçtim 500 dakika 5000 sms ve sınırsız internet anlaştık 20tl ücret karşılığında. ses kayıtlarmız avea sisteminde mevcuttur. bir sene bitiminden sonra avea temsilcisi beni arayıp tarifeniz 27 tl olduğunu ve eğer bir sene daha söz verirseniz %10 indirimden faydalanacaksın dediler. bende kabul ettim. bununda ses kaydı mevcuttur. Ama bundan bir ay sonra gelen faturamda 47,25 tl fatura yansıtıldı arayıp itiraz ettim şikayetimi kabul ettiler. 20 tl iade ettiler. tam 1 ay sonra başka bir hile çıkardılar faturama özel kullanımlar hariç 35 tl ye çıkardılar bunuda düzeltmiyorlar. ne anlaştıysak uymuyorlar hakkımı istiyorum..

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman
Aynı şey bendede oldu. Bende o tarifeden kullanıyorum. Bu ay faturam 46. 25 tl geldi şaşırdım daha şikayet etmedim ama en yakın zamanda bi bayiye gidip şikayet edicem. Böyle Şey olmazki ama...

faturalı almam herzaman derim en kısa zamanda bırakın

Turkcell dede vergi diye bi olay çıkmış 7 tl vergi kesiyolar tl yükleyince

Ben de böyle düşünüyodum ama teklif iyi gelince duramadım

bende 500dk 5000sms sınırsız internet (2gb den sonra hızı düşüyor) 34 Tl veriyorum.?

şunu bilir şunu söylerim. Avea'nın faturalısı kullanılmaz. gerek kendi kullandığım dönemlerde. gerekse yakın çevremdekilerin kullandıkları dönemlerde anlaşılan fatura tutarı hiçbir zaman gelmedi. hep fazla fazla geldi. Avea faturalı demek dert demek.

Nextman

Emekli Yönetici

Tüketici hakem heyetinden ihtar gönderiniz ve faturalarınızı ödeyerek itirazda bulununuz.Tarafınıza kesin olumlu sonuçlanır.

Tepkiler: OttomaN TigeR

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
bana koyan fiyatı değil yaptıkları üç kağıt koyuyor ben iki defa anlaştım üçüncüsünde keklediler

Tepkiler: -Börteçine-

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Tüketici hakem heyetinden ihtar gönderiniz ve faturalarınızı ödeyerek itirazda bulununuz.Tarafınıza kesin olumlu sonuçlanır.
şikayetvar.com a şikayet ettim abi bana döneceğini iddia ettiler şuanda beklemekteyim teşekkür ederim abi ilgin için
HAYAT kazıklanır aveayla
yemin ederim avea buna rağmen turkcellden de vodafondan da daha iyi baktım olmuyor kontörlüye geçecem gene

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim bu arada btk kurum sitesindende şikayet et gerekli bilgileri ver etkisi büyük

Tepkiler: OttomaN TigeR
en iyisi