kraldost
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende yarın aveaya geçiyorumdabende 500dk 5000sms sınırsız internet (2gb den sonra hızı düşüyor) 34 Tl veriyorum.?
yaşınızı bilmiyorum ama öğrencilere 23 liraydı sanırım o. yada ben aveaya geçtiğimden öylebende yarın aveaya geçiyorumda
super3lü paket var 500+5000sms+1gb =28tl onu alıcam
BENİM DÜŞTÜĞÜM DURUMA SİZDE DÜŞMEYİN
LÜTFEN BANA DESTEK ÇIKIN YARIN SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN
ağustos 2011 tarihinde faturalı hatta geçtim 500 dakika 5000 sms ve sınırsız internet anlaştık 20tl ücret karşılığında. ses kayıtlarmız avea sisteminde mevcuttur. bir sene bitiminden sonra avea temsilcisi beni arayıp tarifeniz 27 tl olduğunu ve eğer bir sene daha söz verirseniz %10 indirimden faydalanacaksın dediler. bende kabul ettim. bununda ses kaydı mevcuttur. Ama bundan bir ay sonra gelen faturamda 47,25 tl fatura yansıtıldı arayıp itiraz ettim şikayetimi kabul ettiler. 20 tl iade ettiler. tam 1 ay sonra başka bir hile çıkardılar faturama özel kullanımlar hariç 35 tl ye çıkardılar bunuda düzeltmiyorlar. ne anlaştıysak uymuyorlar hakkımı istiyorum..
16 yaşındayımda bana böyle bi paket lazım ucuz yardımcı olursan sevinirimyaşınızı bilmiyorum ama öğrencilere 23 liraydı sanırım o. yada ben aveaya geçtiğimden öyle
vAllah hatırlasam nasıl olduğunu söylerimde hatırlamıyorum. senin avea da biriyle konuşman gerek detaylı bilgi için16 yaşındayımda bana böyle bi paket lazım ucuz yardımcı olursan sevinirim
şuan evimde telefon hattı olan biri yok da : /vAllah hatırlasam nasıl olduğunu söylerimde hatırlamıyorum. senin avea da biriyle konuşman gerek detaylı bilgi için
HAYAT kazıklanır aveaylabana koyan fiyatı değil yaptıkları üç kağıt koyuyor ben iki defa anlaştım üçüncüsünde keklediler
Bana ikiside koyuyobana koyan fiyatı değil yaptıkları üç kağıt koyuyor ben iki defa anlaştım üçüncüsünde keklediler
şikayetvar.com a şikayet ettim abi bana döneceğini iddia ettiler şuanda beklemekteyim teşekkür ederim abi ilgin içinTüketici hakem heyetinden ihtar gönderiniz ve faturalarınızı ödeyerek itirazda bulununuz.Tarafınıza kesin olumlu sonuçlanır.
yemin ederim avea buna rağmen turkcellden de vodafondan da daha iyi baktım olmuyor kontörlüye geçecem geneHAYAT kazıklanır aveayla
en iyisişikayetvar.com a şikayet ettim abi bana döneceğini iddia ettiler şuanda beklemekteyim teşekkür ederim abi ilgin için
yemin ederim avea buna rağmen turkcellden de vodafondan da daha iyi baktım olmuyor kontörlüye geçecem gene
araştırdım ama bulamadım..şuan evimde telefon hattı olan biri yok da : /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?