Böyle Saçmalık Olmaz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Saçmalık Olmaz!!!
Sitesine ulaşılmıyor 34 iş günüdür telefonum serviste ne para iadesi yapıyolar ne degişim bir daha bana çin malı alır mısın desinler asla derim samsung bile almam bir daha nokıadan şaşmam bu firmayıda Allah'a Havale Ediyorum dolandırıcılar bu evşin sahipleri

waycell

waycell

Üye
tüketici haklarına yol göründü her türlü alırsın paranı eğer elinde belgen varsa bu arada galiba siteyi değiştirmişler burdan bak belki aynı firmadır birde kardeş siteleri var

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tüketici haklarına yol göründü her türlü alırsın paranı eğer elinde belgen varsa bu arada galiba siteyi değiştirmişler burdan bak belki aynı firmadır

parayı vereceklerini sanmıyorum ama belki yeni bi telefon vereblieler

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
tüketici haklarına yol göründü her türlü alırsın paranı eğer elinde belgen varsa bu arada galiba siteyi değiştirmişler burdan bak belki aynı firmadır birde kardeş siteleri var

firmada tüketici hakları diye bişe yokki müşteri temsilcisine diyorumki para iadesi yapın iş günü bitti kadın bana hakem heyetine başvurun gerçi başvursanız bile bişe olmaz icra takibi derken baya ugraşırsınız biz magdur olmayız siz magdur olursunuz diyor bende bu konuşmadan dolayı tazminat davası açacagım diyince tabi açabilirsiniz diye saygısız bir söz ile telefon yüzüme kapatılıyor genel müdürünü 10 kez aradım sekreteriyle kaga ettim baglamıyor

----------Eklendi @ 23:27:11 ---------- Yazıldı @ 23:24:45 ----------

parayı vereceklerini sanmıyorum ama belki yeni bi telefon vereblieler

böyle bir imkanda yok bu firmada malesef müşteri hep magdur hep magdur telefonumu degiştirin diyorum buna teknik şefler kara veriyor sizin telefon degiştirilmeyecek deniyor böyle saçmalık olur mu ya türkiyede bu yüzden yaşamak istemiyorum tüketici yeterince korunmuyor servis ürün yapmayı bilmiyor deneme yanılma yoluyla ürünleri dahada bozuyor bakanlık hizmet yeterlilik belgesi veriyor gerçekten bravo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt