Böyle mi olacaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Böyle mi olacaktı
Böyle mi olacaktı: 2-2


Ölü toprağı
Galatasaray korkarak geldiği Kayseri'de altın değerinde 2 puan bıraktı. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan sarı-kırmızılı futbolcular maçın 80'inci dakikasına kadar üzerlerindeki ölü toprağını atamadı. Maçın büyük bir bölümünün Kayseri yarı sahasında oynanmasına rağmen Galatasaray, ilk yarıda fazla pozisyon üretemedi.

Gol yağmuru
79 dakika boyunca sıkıcı bir oyun izleyen seyirciler bu dakikadan sonra gol yağmuru izlediler. 70'de oyuna giren Gökhan 79'da Kayseri'yi öne geçirdi. 2 dakika sonra Kral Hakan eşitliği getirdi. Kral'ın varisi Hasan Kabze bitime 6 dakika kala takımını öne geçirdi. Ama Gökhan 90+2'de son sözü söyledi. Maç bittiğinde Galatasaraylı futbolcular adeta yıkılmıştı.


***

Cimbom çarpıldı: 2-2

Kayseri karşısında uyutan G.Saray, geriye düştükten sonra açıldığı maçta öne geçti ama ilk golü atan Gökhan, galibiyete izin vermedi.

Galatasaray'ı Kayseri'de şampiyonluk yolunda zorlu bir rakip bekliyordu. Küme düşme hattında bulunan renktaşlarının zor durumda olması nedeniyle bu karşılaşmanın çok zor geçmesi bekleniyordu. Soğuk ve kar yağışı maçtan önce hafif hafif kendisini göstermeye başlamıştı. Sarı-kırmızılı futbolcular yeni formalarıyla ilk defa bu maça çıkarken üç puandan başka bir şey düşünmüyorlardı. 1. dakikada Conceiçao'nun 30 metreden kullandığı serbest atış kalecide kaldı. 8. dakikada ise Necati şık çalımlarla ceza sahasına girdi ancak yavaş vurunca kaleci için kolay bir top oldu. Ev sahibi ekip ilk atağını 13. dakikada Cem Karaca'nın sol çaprazdan vurduğu atışla geliştirirken, Mondragon bu topu zorlukla kornere tokatladı. 14. dakikada Ribery'nin sağdan yaptığı ortaya Necati'nin kafa vuruşu yandan auta gitti. İlk yarıda Galatasaray üstün oynamasına rağmen gol yollarında etkisiz kaldı. Özellikle Hagi, son haftaların başarılı takımını bozup Hasan Şaş'ı ilk 11'de yer verirken, Ergün'ü de yedek kulübesinde oturtmuştu. Hasan bütün hırsına rağmen ilk yarı boyunca hiçbir olumlu hareket yapmayınca gözler daha önce Hasan'ın yerinde oynayan Ayhan'ı aradı. Ayhan bu maçta ön liberoda görev yapmasına rağmen orta sahanın solunda önceki maçlara bakıldığında daha etkiliydi. İkinci yarıya Galatasaray yine hızlı başladı. 47. dakikada Necati sert vurdu, top az farkla dışarı çıktı. 57'de Johnson'un serbest atışını Mondragon son anda önledi. 79. dakikada ise Cem Karaca'nın soldan yaptığı ortaya arka direkte Gökhan topun gelişine sert vurdu ve Kayseri'yi 1-0 öne geçirdi. 2 dakika sonra Ayhan'ın soldan yaptığı ortaya kale önünde Hakan Şükür kafayı vurdu ve eşitliği sağladı: 1-1. 84'te ise Necati sağdan ortaladı bu defa Hasan Kabze kafayla ağlara yolladı: 1-2. Herkes bu golden sonra Galatasaray'ın Kayseri'den 3 puanla döneceğini düşünürken, maçın uzatma dakikalarında ilk golün sahibi Gökhan, maçın skorunu tahin etti: 2-2. Sarı-kırmızılılar bu puan kaybıyla şampiyonluk yolunda önemli bir yara alırken, artık tamamen Fenerbahçe'nin kaybetmesini beklemek zorunda kalacak.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Daha jaybedilece3k cok puanlar olacak örnek KADIKÖY.. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt