Böyle ihmal olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Böyle ihmal olur mu?
Hastane çalışanlarının ilgisizliğinden polisi aramak zorunda kalan 22 yaşındaki genç, çabalarına rağmen feci halde öldü.

İngiltere'de mahkemeye taşınan olayda, kendisini iyi hissetmeyen Kane Gorny susuzluktan ne yapacağını bilmeden polis çağırdı, bunu gören doktorların ise yetkilileri kapıdan yolladığı ifade edildi.
Bir sene önce beyin tümörü teşhisiyle hastaneye kaldırılan Kane, verilen hormonların kemiklerini güçsüz kılması nedeniyle rutin bir tedavi görüyordu.
Hemşirelerin besinlerini düzenleyen ilacını vermemesinin ardından genç adam, bir gün sonra hayatını kaybetti. Ailesinin gencin cansız bedeninin yanından uzaklaşmasını isteyen hastane çalışanları, "bittiyse paketleyebilir miyiz artık?" diye sorduğunda ise kulaklarına inanamadılar.

Mahkemede konuşan acılı anne, oğlunun polisi aradıktan sonra kendisini de aradığını söyleyerek, "Sesi gerçekten çok kötü geliyordu. Ona içecek vermediklerini, polisi aradığını ve benim de orada olmamı istediğini söyledi" dedi. Hastane vardığında gerekli ilaçların oğluna verilmediğini anlayan anne, hemen hastane çalışanlarına bildirdi. Ancak Kane'in ilaçları, buna rağmen verilmedi.
Ertesi gün hastaneye geldiğinde oğlunun dili ve dudağının şiştiğini gören anne, başka bir doktordan yardım istedi. Tam bir saat sonra ise Kane hayatını kaybetti.
 
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:angry:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt