Uygulama Böyle bir program var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir program var mı?
Ben konuştuğumda benim sesimi algılayıp ona göre cevap verecek.Yani ben hava nasıl dediğimde otomatik olarak hava durumunu açacak veya okuyacak bir şey?

YawShack

YawShack

Üye
Apple'daki Siri gibi birşey arıyorsun anladığım kadarıyla :hmmm

Kefelon

Üye
google playdeki assistan i dene suan teldeyim link veremiyorum kusura bakma arayuzu kotu olavilir ama en iyi assistant algiliyor...

- - - Eklendi - - -

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speaktoit.assistant&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dandroid+assistant vuyur kardes koydum linki dedigim gibi aivcden felan arayuzu kotu olabilir ama sesini en iyi bu algiliyo birde aivc de hava durumunu sorunca turkiyedeki bazi illeri desteklemiyor mesela ben yalovada oturuyorum aivc yalovanin hava durumunu soyleyemiyor ama assistant soyleyebiliyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye
samsung'un s-voice hizmeti var s2'de note'da ve s3'te var diye biliryorum başka cihazlarda olup olmadığını bilmiyorum bu yazılım telefonla beraber geliyor fakat Türkçe dil desteği yok sadece belli dilleri tanıyor ben mesela arada canım sıkıldığında açıyordum konuşuyordum onunla :ehe

uygulamanın Türkçe adı sanırım sesli konuşma veya sesli kumandaydı şuanda telefonum olmadığı için sana tam adını söyleyemiyorum :oke:

mert32

Üye
ben böyle bir uygulama yapıyorum türkçe anlayan bir uygulama.takipte kalın...

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
ben böyle bir uygulama yapıyorum türkçe anlayan bir uygulama.takipte kalın...

Android için sanırım.Eğer öyleyse konuyu aslında şimdiden açsanız daha iyi olur.Tarih falan verirsiniz çok kişi haberdar olur

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
google playdeki assistan i dene suan teldeyim link veremiyorum kusura bakma arayuzu kotu olavilir ama en iyi assistant algiliyor...

- - - Eklendi - - -

vuyur kardes koydum linki dedigim gibi aivcden felan arayuzu kotu olabilir ama sesini en iyi bu algiliyo birde aivc de hava durumunu sorunca turkiyedeki bazi illeri desteklemiyor mesela ben yalovada oturuyorum aivc yalovanin hava durumunu soyleyemiyor ama assistant soyleyebiliyor :)

Diğerlerinide denedim.En güzeli Assistan mış.Beğendim.Teşekkürler herkese :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt