ErkanGuney.
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu videoyu çeken türk hatta telefon türkçe dikkatli bakın...
saygın konuyu ilk açtıgımdaki videoyu düzenledim. yanlış video koymuştumbu videoyu çeken türk hatta telefon türkçe dikkatli bakın...
Hakan ilgi alakan için teşekkür ederim. benim telefon v52 idi şimdi Sunrise v60 c6 tabanlı cfw yüklü. bu arada konuya Yanlış video linki yapıştırmışım ben kusura bakmayın ya eşşeklik bende kiVideo bu ve dakika 3.30 da ki efektler falan menü geçişleri menü düzeni benim aslında istediğim
[video=youtube;uZVogfvdbQk]http://www.youtube.com/watch?v=uZVogfvdbQk[/video]
----------Eklendi @ 01:40:55 ---------- Yazıldı @ 01:37:38 ----------
saygın konuyu ilk açtıgımdaki videoyu düzenledim. yanlış video koymuştumdediğin doğru türktü ilk videoyu çeken
arkadaşlar bunu türkçe yapsamda v60 kullananlar kullanamaz v52 bu
v60 core dosyaları ve rofs2 isim benzetmesi ile yapılabilir.
yani v52 yazan yerleri v60 yapsam sorun olmazmı. sonra telefon uçmasın
Hayır hayır içini boşalt demedim. V60 Core dosyalarını kullanacaksın. Bir de V60 Core dosyaları ile uyumlu Rofs2'nin ismini, V52 Rofs2'nin ismine aynen yazacaksın. V52 rofs2'sinin ismini V60 rofs2'sinin ismine benzeteceksin.
Telefon uçmaz ama yanlış bir işlem yaparsan sorumlu tutma beniBen bildiğimi söyledim.
v60 telefonun sürümü ama bunu türkçeleştirip atamaz mıyız cfw olarak yaa
Videodaki saat widgeti güzelmiş elinde olan varmı
----------Eklendi @ 02:59:31 ---------- Yazıldı @ 02:01:58 ----------
Tamamdır buldum.
İzledim şimdi.. efek bişe değilki ondaki efekti her cfw de kullanırsın... ama çok ağırlaştırır... neyse istediğin bu cfw ise linki at bana indireyim sorunsuz tr çeviririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?