Böyle bir bulmaca olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir bulmaca olur mu



Vakit bir ilke daha imza attı ve okuyucuları için ilginç bir bilmece hazırladı. Bilmecenin çözülen şifresi herkesi şaşırttı!
Vakit’in çengeline bu defa da şehitler takıldı. Çengel bulmacasına ABD Başkonsolosluğu önünde şehit düşen 3 polisin resmini koyan Vakit Gazetesi, bulmacanın şifre cümlesinde şoke etti: Gavurlar için değer miydi?

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Vakit Gazetesi, tartışmalara yol açan soru ve “şifre” sözcüklere yer verdiği çengel bulmacasına bir yenisini daha ekledi. Vakit dünkü sayısında yer alan çengel bulmacada, İstinye’deki ABD Başkonsolosluğu’na yönelik El Kaide’nin yaptığından şüphelenilen saldırıda şehit olan polislere “Gavurlar için değer miydi” ifadesiyle yer verdi.

Konsolosta vardı!
Akşam gazetesinin haberine göre Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan Vakit’in dünkü çengel bulmacasında ana tema, ABD Başkonsolosluğu’na yönelik saldırı oldu. 3 Türk polisinin şehit olduğu saldırıyı bulmacasına taşıyan gazete, şehit polislerin tek karede montajladığı büyük fotoğrafını yayınladı. Bu fotoğrafların altında da yine

büyük ebatta, ABD Başkonsolosu Sharon Wiener’in fotoğrafı vardı. “Şifre Sözcük” bölümünde ise, İstinye saldırısı kastedilerek “Gavurlar için değer miydi” ifadesi yer aldı.

İlk örnek bu değil
Vakit’in çengel bulmacası daha önce de benzer yakıştırmalarla sert tepki toplamıştı. Komutanların fotoğrafının yer aldığı çengel bulmacasında şifre sözcük “Kral değilsiniz” olurken, ünlü müzisyen Fazıl Say’a yönelik de yine aynı bulmacada “Başörtüsü düşmanı müzisyen” sorusu sorulmuştu. Vakit’in çengel bulmacasından, AKP’ye yönelik kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya da nasibini almıştı. Yalçınkaya’nın yer aldığı bulmacada şifre sözcük “Tek kişilik Meclis”ti.
 


Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şehit olmuş insanlar üzerinden kendi siyasi düşüncelerini temel alarak böyle mesajlar vermeye çalışmak çok çirkin!
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Vakit Muhafazakar Bir Gazete Ama Dozunu Çok Kaçırıyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
352
yavuzkaraca
Amaru Shady
Cevap
22
Görüntüleme
3K
doruk944
TheeBeLaa
Cevap
0
Görüntüleme
759
TheeBeLaa


Üst Alt