Böyle Alçaklık Görülmedi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Alçaklık Görülmedi!!!
ANTALYA’da bir cep telefonu tamircisi 36 yaşındaki Coşkun Ü., kendisine tamir için bırakılan bir telefonda 14 yaşındaki kıza ait çıplak fotoğrafları buldu. İddiaya göre Coşkun Ü., küçük kızı işyerine çağırıp, görüntüleri internette yaymakla tehdit ederek işyerinde ters ilişkiye girdi. Tehditle tecavüze devam eden telefon tamircisi, kızın dayanamayıp durumu ailesine anlatmasıyla yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

İlköğretim okulu öğrencisi S.T., ailesine, bir cep telefonu tamircisinin kendisine uzun süredir tecavüz ettiğini söyledi. Aile hemen polise giderek şikayette bulundu. S.T. polise verdiği ifadede 19 yaşındaki Tolga Y. ile bir süredir arkadaşlık ettiklerini söyleyerek, şunları anlattı:
“Tolga beni sevdiğini söyledi ve bir cep telefonu hediye etti. Sonra bir gün beni kandırarak çıplak fotoğraflarımı çekti. Sonra da bu fotoğrafları sildiğini söyledi. Ben de kendisine inandım. Birkaç ay önce cep telefonum arızalandı ve ben tamir ettirmek için bir cep telefonu tamircisine gittim. Telefonu buraya bırakıp yapılınca almak üzere ayrıldım. Bir süre sonra telefoncu beni arayarak telefonla ilgili görüşmek istediğini söyledi ve beni işyerine çağırdı. Ben de gittim. Cep telefonunda çıplak fotoğraflarımı ve görüntülerimi bulduğunu söyledi. Ben de öyle bir şey olmadığını söyledim. Sonra bilgisayarına aktardığı fotoğrafları bana göstererek kendisiyle birlikte olmamı aksi halde hem bu görüntüleri internete vereceğini ve aileme göndereceğini söyledi. Sonra işyerinin kapısını kilitleyerek benimle ilişkiye girmek istedi. Kaçmaya çalıştım, bakire olduğumu söyledim. Ters ilişkiye girdi. Sonra ben ağlayarak çıktım. Kimseye söylemememi tembihledi. Şantajları bitmedi. Sürekli arıyor, bana tecavüz ediyordu. Ben bu duruma dayanamayıp aileme anlattım.”

KIZIN ARKADAŞI DA TUTUKLANDI

Bu ifade üzerine polisler genç kızın erkek arkadaşı Tolga Y. ve telefon tamircisi 36 yaşındaki Coşkun Ü.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük kızın alınan doktor raporunda ise fiili livataya uğradığı belirlendi.
kaynak:
 


Anıl Umut

Emekli Yönetici
allahım ya ne adi insanlar var artık bunlara yorum yapmaya utanıyorum bi yapsam direk ban!!
 

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Kız da suçsuz değil yani.Ulan 14 yaşındasın her ne sebeple olursa olsun yabancı bir erkeğe çıplak poz vermişsin. Ahhh ahhh..........................:@:@:@:@
 
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
iğrenç domuz
 
iremm

iremm

Üye
kızdada suç var tabi daha ilkokula gidiosun 19 yaşındaki çocukla ne işin var çıplak fotolarının ne işi var bu da ayrı bi sorun...
diğer şrefsz için konuşmaya bile değmez...
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tehditle tecavüze devam eden telefon tamircisi, kızın dayanamayıp durumu ailesine anlatmasıyla yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu noktaya değinmeden edemeyeceğim! Öyle bir anlatılmış ki haberde sanki kıza tecavüz edilirken, tecavüz esnasında kız ailesini arıyor ve durumu bildiriyor...

“Tolga beni sevdiğini söyledi ve bir cep telefonu hediye etti. Sonra bir gün beni kandırarak çıplak fotoğraflarımı çekti. Sonra da bu fotoğrafları sildiğini söyledi. Ben de kendisine inandım. Birkaç ay önce cep telefonum arızalandı ve ben tamir ettirmek için bir cep telefonu tamircisine gittim. Telefonu buraya bırakıp yapılınca almak üzere ayrıldım. Bir süre sonra telefoncu beni arayarak telefonla ilgili görüşmek istediğini söyledi ve beni işyerine çağırdı. Ben de gittim. Cep telefonunda çıplak fotoğraflarımı ve görüntülerimi bulduğunu söyledi. Ben de öyle bir şey olmadığını söyledim. Sonra bilgisayarına aktardığı fotoğrafları bana göstererek kendisiyle birlikte olmamı aksi halde hem bu görüntüleri internete vereceğini ve aileme göndereceğini söyledi.

İyi de kızın kendi telefonunda zaten fotoğraflar! Çocuk kızın telefonunu alıp "sildim fotoğrafları" mı demiş? Kız da bunu yemiş mi? Niye silmemiş ki?

Yapmayın lütfen! Bu yaştaki çocukların aklı gayet başında! Bakın fatihsago'ya! Ne kadar aklı başında değil mi???

Bu ayrıntılar dışında arkadaşlarımın yorumlarına katılıyorum...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beter olsunlar;)
 
Nazy

Nazy

Üye
kzın saflığı yüzünden hep
 
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Kız da suçsuz değil yani.Ulan 14 yaşındasın her ne sebeple olursa olsun yabancı bir erkeğe çıplak poz vermişsin. Ahhh ahhh..........................:@:@:@:@

az once bu haberı mynet te okumustum aynen bu yorum geldı aklıma
...
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
öyle bir duruma gelmiş ki insanlık (ne derece insan oldukları da tartışılır..) artık şaşırmıyorum bu tür durumlarda..
 
xkadir61

xkadir61

Üye
:sahan:
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
iğrenç ötesi bi durum
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Şereften ve İnsanlıktan Yoksun Mahluklar..
Kızı da Tutuklamak Lazım Aslında Yaşıtlarına Kötü Örnek Diye..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt