BOZKURT
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
kardeş ya senin olan bitenden haberin yok yada o olan biten senin işine geliyor....:hayir:Lion Heart' Alıntı:walla bu dediklerin doğruysa:
hemen hemen kimsenin bilgisayar kullanmaması gerekiyor..
Bu arada senin bilgisayarın işlemcisi ne? Ayrıca kimsenin Windows veya Linux kullanmaması gerekiyor...
Ayrıca orda yazan starın bizdeki star tv olmadığını da bilin..
Geçende böyle bi cep mesajı gelmişti. Mesajda pepsi ve coca-cola'yı danimarka ürünü diye lansetmişlerki bunların danimarka ürünü olmadığını herkes bilir...
ama birşey daha unutmayalım bu ülkede islami holdingzedeler de var... Bunu da göz ardı etmemek gerek...
doğru haklısın... benim olan bitenden hiç haberim yok olsunda istemiyorum. Filistinlilere bugün yaşadıkları müstehaktır. Sen bilmiyorsun ama o MÜSLÜMAN (kafire dindaşını satana ne denir bilmiyorum) kardeşlerimiz bizi 1. dünya savaşında, üç beş kuruşa can düşmanımız İNGİLİZLERE SATTI. Osmanlı ordusunu sırtından vurdu.. bugün bizim varolma sebebimiz olan Mustafa Kemal Atatürk'ün karşısında biz değil filistinliler ingiliz ordusu için savaştı. Ne kardeşliğinden bahsediyoruz ki... Azerbaycan'ı (herhalde türk oldukllarını biliyorsundur) bile biz Ermenistan'a karşı savunurken onlar Avrupa parlamentosunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti aleyhine oy kullandılar... Bunu yapanda Türk kardeşlerimizdi... Müslüman'ın müslümandan başka dostu yoktur sloganlarını bir kenara bırakalım.. Ben şunu söyleyeyim Türkiye Türklerinin kendilerinden başka dostu yoktur...wolf_night' Alıntı:kardeş ya senin olan bitenden haberin yok yada o olan biten senin işine geliyor....:hayir:
peki bi soruda ben sorayım sana şu an pkk itlerine yardım yapan ülkeyi bana söylermisin...bu pkkya yardım eden ülke lübnanı vuran devlete tam destek verdimi vermedimi...peki bu devletin başındaki caninin mallarını boykot etmek neden zor geliyor...Lion Heart' Alıntı:doğru haklısın... benim olan bitenden hiç haberim yok olsunda istemiyorum. Filistinlilere bugün yaşadıkları müstehaktır. Sen bilmiyorsun ama o MÜSLÜMAN (kafire dindaşını satana ne denir bilmiyorum) kardeşlerimiz bizi 1. dünya savaşında, üç beş kuruşa can düşmanımız İNGİLİZLERE SATTI. Osmanlı ordusunu sırtından vurdu.. bugün bizim varolma sebebimiz olan Mustafa Kemal Atatürk'ün karşısında biz değil filistinliler ingiliz ordusu için savaştı. Ne kardeşliğinden bahsediyoruz ki... Azerbaycan'ı (herhalde türk oldukllarını biliyorsundur) bile biz Ermenistan'a karşı savunurken onlar Avrupa parlamentosunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti aleyhine oy kullandılar... Bunu yapanda Türk kardeşlerimizdi... Müslüman'ın müslümandan başka dostu yoktur sloganlarını bir kenara bırakalım.. Ben şunu söyleyeyim Türkiye Türklerinin kendilerinden başka dostu yoktur...
DEVLETLERİN DOSTLARI YOKTUR, ÇIKARLARI VARDIR... Bugün sen bilmiyor musun Türkiye, Kuzey Irak'a girince bilmem ne kadar masum sivilin öleceğini? Ama ne kadar sivil ölecek olsada (malesef), Türkiye'nin oraya girmesi gerekiyor.. Siz bırakın Lübnan'ı, Filistin'i; hergün tabutlar içinde cenazeler geliyor PKK yüzünden.. Önce bi PKK'yı çözelim ondan sonra zamanında bizi sırtımızdan vuran müslüman kardeşlerimize yardım ederiz elbet... Bir Arap Lideri'nin sözüdür: Ne zaman Osmanlı İmparatorluğu bu topraklardan çekildi, bu topraklarda istikrar bozuldu...
WOLF NIGHT özellikle cevabını bekliyorum, şunların bir cevabını verir misin? "Ya da senin işine geliyor" şeklindeki ağır ithamından dolayı da özür dilemeni bekliyorum...Allah'a çok şükür kan üzerinden bugüne kadar hiçbir şekilde para kazanmadım ve kazanmayacağımda...
kardeş sen bu ürünlerin usa kimlikleri altında yahudi yöneticileri olduğunu bile bilmiyorsun sen daha neyi tartışıyorsunki...FanaTürk' Alıntı:İsrail adı altında boykot ettirilen ürünler ve ülkeleri:
McDonald's:
Raymond Albert Kroc
Chicago, Illinois, United States
Nokia:
Fredrik Idestam
South-Western Finland
Nestlé:
Henri Nestlé
Switzerland
Coca-Cola (Fanta, Sprite):
John Pemberton
Atlanta, Georgia, United States
Danone:
Isaac Carasso
Barcelona, Spain
IBM:
Alexander Dey
New York, United States
Maggi:
Julius Michaël Johannes Maggi
Zurich, Switzerland
Disney:
Walt Elias Disney, Roy Oliver Disney
Chicago, Illinois, United States
İsrail insanlık suçu işlemektedir. Ancak kaba etimizin üstüne oturup, internet üzerinden chat yaparak İsrail'i durduramayız. İstemeden de olsa yalanlara, iftiralara ortak oluyorsak ne olacak? Müslüman iftira eder mi? Acaba bu başlık iftiraya girer mi?
Zamanında Müslüman Kardeşlerimizin PKK'ya destek verdiğini unuttun herhalde... PKK'lılar hristiyan falan oldular da bizim mi haberimiz yok ayrıca...İran ve Suriye'de planlan orman yangınlarının Türkiye'de çıktığını nasıl unuttun? Senelerce PKK kamplarında onlara askeri eğitim verenler Araplar değilmiydi? Filistinliler ve Azerbaycanlılar için dediklerim uydurma değil. AP'deki olay için İlham Aliyev (azerbaycan cumhurbaşkanı) özür dilemişti... Filistinlilerin bizi arkadan vurduklarını da ben değil Tarih söylüyor... Ayrıca İsrail'e de helal olsun.(savaşı sevdiğimi düşünmeyin sakın) Adamlar 2 askeri kaçırıldı diye Lübnan'ı dağıtıyor, bizim 30 bin şehidimiz var hiçbirşey yapamıyoruz.. Bugünkü müslüman yöneticilerimizde bugün hasta diye dalga geçtikleri KARAOĞLAN'ın yaptığının %1'ini bile yapamıyor...wolf_night' Alıntı:peki bi soruda ben sorayım sana şu an pkk itlerine yardım yapan ülkeyi bana söylermisin...bu pkkya yardım eden ülke lübnanı vuran devlete tam destek verdimi vermedimi...peki bu devletin başındaki caninin mallarını boykot etmek neden zor geliyor...
türkiye k.ıraka girince tabi ölümler olacak ...3 ay sonra bende askerim belki bende orada savaşacağım belkide öleceğim ama bu ülke için herkes buna mecbur.çünkü bu ülke masa başında kazanılmadı.birde
hangi dönemde işgal olduda ölüm olmadı...en basidi osmanlı devleti...şu bir gerçek su an TÜRKİYE'nin hiç bir tane dostu yok ... öle zamanında bunlar olmuş şöle yapmışlar öle her duyduğunada inanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?